Tips voor de gadgetfreak

Tips voor de gadgetfreak

Redactie DIGIFOTO Pro 1323
Fotografen houden van gear en techniek. Onze camera’s, objectieven en accessoires zijn ons lief, dus ook van een leuke gadget worden we blij. Bij Megagadgets vind je een hoop bijzondere, leuke en handige gadgets. We hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Lomographt Konstruktor DIY Camera

Veel fotografen houden wel van een beetje techniek en zijn niet bang om hun handen uit de mouwen te steken. De Konstruktor van Lomography is een volledig functionele camera die je makkelijk zelf in elkaar kan zetten. Het bouwen van de camera duurt ongeveer één of twee uur en tijdens het bouwen leer je de fijne mechaniek achter analoge camera’s. Is de camera helemaal klaar maar heb je er nog geen genoeg van? Je kan de camera altijd finetunen.

De Lomography constructor wordt geleverd met een 50mm f/10 objectief, is gemaakt van hard plastic en beschikt over een pc-aansluiting, zodat je er een flitser op kan aansluiten.

Kijk voor meer info op deze link.

Camera Lens Mok

Leuke gadget voor alle objectievenliefhebbers, een koffiemok in de vorm van een objectief. De mok heeft een realistisch en gedetaileerd ontworpen design waarmee de mok bijna niet van een echt objectief is te onderscheiden. Om je drankje lekker warm te houden wordt er een handige lenskap meegeleverd die je ook kan gebruiken als schoteltje voor je koekjes.

Kijk voor meer info op deze link.

Smartphone Camera Lens

Het bekende gezegde luidt ‘de beste camera is die die je bij je hebt’. Voor de meeste mensen is dat in veel van de gevallen de camera van hun smartphone. En met deze handige 3-in-1 cameralens wordt die ‘beste camera’ nog een stuk beter. Door deze universele lens op je smartphone te klippen kan je heel makkelijk macro-, fish eye- of groothoekfoto’s maken.

Deze cameralens is gemaakt van een stevig metaal en wordt geleverd met een handig draagtasje dat ook als schoonmaakdoek gebruikt kan worden.

Kijk voor meer info op deze link.

Kijk voor meer gadgets op Megagadgets.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie