Sony 200-600 mm G OSS f/5.6-6.3 FE gestolen?

Prototype Sony 200-600 mm G OSS f/5.6-6.3 FE op veiling beland

Eefke Burg 443 0
Hoe verkoop je een lens die nog niet bestaat? Nou, zo dus. Er is een nieuwe Sony 200-600 mm G OSS f/5.6-6.3 FE lens aangeboden op de Japanse website van Yahoo veilingen. Het objectief staat pas voor volgende week op de planning om aangekondigd te worden, maar op de veiling zijn er al foto's beschikbaar van de lens.

Aangeboden Sony 200-600 mm G OSS f/5.6-6.3 FE is een niet werkend model

Op de foto's is een objectief zichtbaar waar ook al duidelijk zichtbaar is dat het de nieuwe Sony 200-600 mm G OSS f/5.6-6.3 FE betreft. Wel is het duidelijk, dat het geen werkend model betreft. Er is niet genoeg glas beschikbaar. De verkoper omschrijft het zelf ook als afval van een niet werkend model dat moet worden weggedaan.

Lees meer: Nieuwe fotografen: stop met het gratis delen van je werk

Te koop aangeboden: 'Sony 200-600 mm G OSS f/5.6-6.3 FE telephoto lens, het is een afval lens. Het wordt te koop aangeboden als rotzooi omdat het nog lang niet klaar is. Er zijn geen accessoires of dozen. Te koop voor onderdelen.'

Is de Sony 200-600 mm G OSS f/5.6-6.3 FE een gestolen prototype van Sony?

Er is een grote kans dat het een gestolen prototype betreft. Er missen namelijk essentiële onderdelen, zoals een manier om te focussen en verschillende knoppen. Ook is de mount niet beschikbaar, noch de voorkant waar je filters en een zonnekap op kan bevestigen.

Lees ook: Newbornfotografie: 'Het allerbelangrijkste is geduld hebben'

We verwachten dat Sony er snel voor zal zorgen dat de veiling offline gehaald wordt. Tot die tijd kan je de veiling hier bekijken. Ondanks dat het een niet werkend prototype betreft, kan je erop bieden vanaf $ 200,-.

 

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke