Politie looft $ 10.000,- uit voor gouden tip dood fotograaf

Politie looft $ 10.000,- uit voor gouden tip dood fotograaf

Eefke Burg 1079
Eerder deze maand werd er een fotograaf uit Ohio dood aangetroffen in een staatspark, die door een 'vallende boomtak' dood zou zijn gegaan. De politie vermoedt dat er iets anders aan de hand is en loofde $ 10.000,- uit voor de gouden tip die naar de moordenaar van de fotograaf zou leiden.

Fotograaf ging dood bij fotograferen zes tieners

FOX8 meldde dat de 44-jarige fotograaf Victoria Schafer tijdens het incident op trappen stond in de buurt van Old Man's Cave in Hocking Hills State park toen het noodlot toesloeg en haar dood werd veroorzaakt door een tak. Ze was destijds bezig met het maken van portretten van zes middelbare scholieren.

Politie looft $ 10.000,- uit voor gouden tip dood fotograaf

Lees ook: Fotojournalist Lu Guang vrijgelaten

De politie onderzocht de plek waar het was gebeurd en concludeerde dat er niet sprake kon zijn van een natuurlijke dood en ging op onderzoek wat er zou kunnen zijn gebeurd. Het Ohio Department of Natural Resources geeft aan dat er een groep mensen bovenop de grot was en dat deze mogelijk verantwoordelijk zijn voor de dood van Schafer.

Politie looft tip uit die leidt naar daders dood fotograaf

'We hebben aanwijzingen die erop wijzen dat de groep, waar we per persoon individuele beschrijvingen van hebben, aanwezig waren op het moment toen het incident plaatsvond en dit gedeelte van de boom naar beneden hebben gegooid,' geeft ONDR voorzitter Johnson.

Politie looft $ 10.000,- uit voor gouden tip dood fotograaf

Lees ook: Travel bloggers in gevangenis Iran door gebruik drone

Alsof dit nog niet genoeg lijkt op de plot van 'I know what you did last summer,' blijkt het zo te zijn dat de groep op dit moment onvindbaar is. De politie vraagt dan ook iedereen die die dag aanwezig was om verdachte zaken te melden.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke