Pixum komt met vernieuwde fotoboeksoftware

Redactie DIGIFO... 865 0
Op tijd voor alle terugkerende vakantiegangers heeft Pixum zijn fotoboeksoftware ververst. Naast een aantal handige nieuwe functies zoals de mogelijkheid foto’s van Facebook voor het ontwerp van fotoproducten te gebruiken, is de software vooral verrijkt met meer producten: Een fotoboek op mat premium papier, klassieke fotoafdrukken en wanddecoratie.

Persbericht

Nieuw in het assortiment is het Pixum Fotoboek extramat. Met dit product voegt Pixum een matte digitale drukvariant aan zijn fotoboek-assortiment toe. Het Pixum Fotoboek extramat is verkrijgbaar in de formaten groot staand (21×28 cm), groot liggend (28×21 cm) en XL vierkant (30×30 cm), met 26 tot wel 154 pagina’s. De prijs voor een fotoboek met 26 pagina’s is vanaf 29,99 euro.

Pixum Fotoboek Extramat

Geproduceerd wordt deze fotoboek-variant op hoogwaardig digitaldrukpapier, dat met een fraaie matte lak veredeld wordt. Om de foto’s in perfecte kwaliteit weer te geven wordt voor de druk een speciale hd-inkt gebruikt. Het papier oogt zachter dan de bekende varianten en is hierdoor vooral geschikt voor zwartwit- of sepiabeelden, portretten en natuurfotografie. De kleuren zelf komen prachtig naar voren. De contrasten zijn scherp. Het boek wordt geleverd met een matte hardcover, die de klant zoals gewend zelf kan ontwerpen.

In deze matte fotoboek-uitvoering kan gemakkelijk met pen of potlood op het papier geschreven worden. Dat is handig voor iedereen die zijn teksten liever handmatig aan zijn fotoboek toevoegt. Tevens kan het product ook goed als gastenboek of afscheidsboek gebruikt worden.

Nieuw in de software: wanddecoratie en fotoafdrukken

Wanddecoratie en fotoafdrukken kunnen vanaf nu ook via de software besteld worden. Voorheen was dit alleen mogelijk via de website van Pixum. Vooral bij grote aantallen fotoafdrukken is het handig om de software te gebruiken. De klant kan kiezen voor fotoafdrukken met een vaste, klassieke fotoverhouding of de originele fotoverhouding van het bestand.

Pixum Fotoboeksoftware

Grenzeloze mogelijkheden heeft de klant in de software nu ook bij het ontwerpen van wanddecoratie: een enkele foto in het groot, bestaande designs- en layouts voor meerdere foto’s, of een fotocollage helemaal vrij samenstellen – alles kan.

Foto’s van Facebook

Een leuke verdere functie is de mogelijkheid direct gebruik te maken van zijn facebook-foto’s. De klant krijgt bij de fotoselectie de optie Facebook te selecteren. Na inloggen op zijn facebook-pagina staan alle foto’s uit zijn fotoalbums ter beschikking.

Hier download je gratis het fotoboeksoftwarepakket van Pixum.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie