Photokina 2018, Imaging Unlimited

Photokina 2018: Boek nu je ticket en bespaar nog ruim 30 procent

Remco Stunnenberg 3287 0
Photokina 2018, een van de drie grootste beurzen op het gebied van fotografie, komt weer in zicht. Grote merken presenteren hier hun nieuwe camera's, objectieven en andere producten. Voor professioneel fotografen is Photokina dé plek om contacten op te doen. Mis deze kans niet en zorg dat je er bij bent van 26 tot en met 29 september in Keulen (DL).

Natuurlijk gaat het op Photokina 2018 niet alleen over fotografie. Daarnaast is er ook heel veel aandacht voor videografie, 360 graden capturing, digitale workflows en nog veel meer. Met andere woorden, Photokina is dé plek om nieuwe thema's en de welhaast onbeperkte mogelijkheden die imaging vandaag de dag biedt te ontdekken. Zorg dus dat je er bij bent van 26 tot en met 29 september 2018 in het Duitse Keulen. Wat is er voor jou allemaal op de markt? Welke nieuwe perspectieven lonken er? Ga op in de vijf thema’s die Photokina voor 2018 heeft neergezet en ontdek de laatste nieuwtjes, trends en toekomstige technologieën, die jouw wereld van imaging continu in beweging houden:

De vijf thema's

- Capturing Unlimited – Camera’s, objectieven en filters
- Lightning Unlimited – Licht, statieven en accessoires
- Creating Unlimited – Software, data opslaan en delen
- Presenting Unlimited – Finishing, afdrukken en presenteren
- Discovering Unlimited – Innovaties, start-ups en visies

Events Unlimited

Uiteraard is er nog veel meer te beleven. Zo zijn er op de zogenoemde “professional stage” live shootings en optredens van prominente fotografen. Hier krijg je ook praktische tips en “vind” je veel waardevolle en creatieve inspiratie. Welke technologieën beïnvloeden jouw werk? Het antwoord op deze en andere vragen vind je in het imaging lab. Hier kun je een blik in de toekomst werpen. In de Professional Lounge en bij de Professional Publishers ontmoet je organisaties, uitgeverijen, agentschappen en andere professionals die voor jou van belang zijn. Bovendien is er voor de eerste keer een Wedding Zone. Deze zone staat, zoals de naam al zegt, helemaal in het teken van trouwfotografie. Detailhandelaren raden wij vooral de Retailing Unlimited Lounge aan. Hier kun je op ontspannen wijze netwerken. 

Create! Discover! Connect!

- Laat je inspireren door de meest recente technische mogelijkheden en praktische tips om jouw eigen foto- en videowerk naar een hoger plan te tillen.
- Beleef de nieuwste trends en indrukwekkende toekomstige technologieën van de gehele imaging-branche.
- Laat je verassen door de vele nieuwe zakelijke ideeën die op jou staan te wachten.
- Praat met andere professionals, nieuwkomers en topondernemers.

Bestel nu je tickets 

Of je nu fotograaf, filmmaker, imagingexpert of vakhandelaar bent, bij Photokina 2018 ben je op het juiste adres! Bestel nu al je tickets voor Photokina 2018 en bespaar tot 37%. Meer informatie over het hele programma vind je op de website van Photokina

DIGIFOTO Photokina 2018 digitale special

Nu gratis te lezen: kijk hier voor de DIGIFOTO Photokina 2018 digitale special.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco