Persoonlijke fotocadeaus op de Pixum Kerstmarkt

Persoonlijke fotocadeaus op de Pixum Kerstmarkt

Redactie DIGIFO... 905 0
Weet jij al waar je je vrienden en familie mee gaat verassen deze kerst? Originele en zelfgemaakte cadeaus zijn het leukst om te geven, maar daar hebben we het helaas vaak te druk voor. Daar heeft Pixum een oplossing voor: de Pixum Kerstmarkt!

Originele en persoonlijke cadeaus op de Pixum Kerstmarkt 

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken! Samen genieten van heerlijk eten en elkaar blij maken met mooie cadeaus. Weet jij al wat je je familie en vrienden dit jaar gaat geven? Originele, zelfgemaakte cadeaus zijn altijd het leukst om te geven en om te ontvangen, maar daarvoor ontbreekt vaak de tijd of creativiteit. Daarom heeft Pixum een oplossing: de Pixum Kerstmarkt. Op de Kerstmarkt vind je een aanbod aan unieke en persoonlijke fotocadeaus die je toch gemakkelijk en snel kunt maken.

Pixum Fotoboek: eindeloos creatief

Fotoboeken zijn de absolute klassiekers onder de fotocadeaus. Of het nou een reisfotoboek is, een jaaroverzicht met foto's van de afgelopen twaalf maanden, of bijvoorbeeld een boek vol familiefoto's, je hebt al snel een origineel cadeau. De fotoboeken zijn al vanaf €7,95 verkrijgbaar in het praktische Pixum Fotoboek mini formaat, tot het hoogwaardige Pixum Fotoboek XXL formaat met een kaft van linnen of kunstleer. Het ontwerpen van een fotoboek heel gemakkelijk.

Pixum Kerstmarkt

Pixum Telefoonhoesjes


Telefoonhoesjes van Pixum met je lievelingsfoto's bieden een stijlvolle en individuele bescherming voor je smartphone.
De foto’s worden afgedrukt op verschillende materialen. Of het nu een premium hoesje moet zijn, of dat je kiest voor siliconen, kunstleer of een harde bescherming, er is voor ieder wat wils.

Pixum Kerstmarkt

Pixum Wanddecoratie


Dat schitterende uitzicht dat je afgelopen vakantie hebt gefotografeerd, die grappige foto van dat gezinsuitje, een speciale groepsfoto of een portret dat boekdelen spreekt: een persoonlijke foto aan de muur maakt elke kamer leuker. Met Pixum Wanddecoratie - van het klassieke canvas tot de hoogwaardige galleryprint - heb je gegarandeerd een cadeau dat iedereen leuk vindt om te ontvangen.
Pixum Kerstmarkt

Pixum Fotokalenders: Een jaar in foto's


Ieder jaar begint goed met een jaaroverzicht van het vorige. Met Pixum Fotokalenders - van bureaukalenders tot A2 wandkalenders - herbeleef je de leukste momenten opnieuw op topkwaliteit papier. Kies zelf je beginmaand en het calendarium, of kies voor een verjaardagskalender. Ook Pixum Fotokalenders kun je gemakkelijk en snel zelf maken.

Pixum Kerstmarkt

Pixum Kerstkaarten: Een persoonlijke kerstgroet


Stuur dit jaar originele foto-kerstkaarten. Bij Pixum vind je tientallen unieke designs om jouw foto's nog dat beetje extra te geven voor het echte kerstgevoel. Je kunt ook kaarten zonder design bestellen om zelf aan de slag te gaan. Alle kerst- en wenskaarten worden met briljante kleuren gedrukt op topkwaliteit papier. Jouw kaarten ontwerp je gemakkelijk en snel in de software, de app, of op de website.
Pixum Kerstmarkt


De Pixum Fotowereld software bevat een breed scala aan ontwerpopties, alsook de Pixum Fotoboek app waarmee je vanuit je met het het grootste gemak fotocadeaus kunt ontwerpen met je smartphone of tablet. Daarnaast is er ook de online-editor via de website.
Pixum Kerstmarkt

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie