Kerstcadeautjes voor de fotoliefhebber

Dit zijn dé fotografie-gifts van 2016

Redactie DIGIFO... 1037 0
De feestdagen staan inmiddels lang en breed voor de deur. Behoor jij tot de categorie last-minute shoppers? Dan zit je vast niet verlegen om een zetje in de juiste richting.

Voor de fotografie-fans die op zoek zijn naar een uniek cadeau, hebben wij vast een overzicht gemaakt van een aantal musthave telefoon accessoires. Bestel alles tijdig vanuit het comfort van je eigen woonkamer. Zo bezorg je jezelf een stapel cadeaus, in plaats van een hoop stress. Alvast een zorg minder: de selfiestick is in het komende overzicht in geen velden of wegen te bekennen…

In een nieuw jasje

In de categorie unieke smartphonecovers met stip op één: de Ztylus Revolver Case. Deze biedt niet alleen perfecte bescherming voor je Apple of Samsung smartphone: er gaan een viertal ragscherpe lensjes in schuil. In een handomdraai voorzie je de camera van je smartphone van een uniek effect. Dankzij Ztylus zijn de lensjes compact, altijd binnen handbereik en goed beschermd. Is de case niet voor het juiste toestel beschikbaar of in de dure decembermaand aan de prijzige kant? Een setje universele opzetlensjes en een winters Xiaomi Redmi Note 3 hoesje voldoen als prima alternatief.

Feestverlichting

In december zijn de donkere dagen kort, en de feestelijke nachten lang. Licht is echter van groot belang voor een stralende foto. Vooral bij het schieten van de perfecte party-selfie! De Lumee case neemt al je zorgen weg en zorgt voor licht in het duister. De case is voorzien van een aantal heldere LED’s. Dit maakt hem perfect voor zowel de echte fashionista als smartphonographer. De hoes is los namelijk perfect te gebruiken om bij te lichten. Met een universele LED-ringflitser voor de smartphone is het feest helemaal compleet. Hiermee krijgt iedere portretfoto een glamour look. Met deze hoeveelheden licht is de LUMU lichtmeter onmisbaar. Deze gadget tovert iedere iPhone om tot de ideale fotografie-hulp.

Tekenen met licht

De donkere en langen nachten zijn perfect voor nachtfotografie. Zorg wel dat je je goed inpakt! Bijvoorbeeld met speciale fotografiehandschoenen, of een LED-pak van Glowy Zoey. Met dit pak verander je in een lichtgevende stick figure, wat gegarandeerd grandioze plaatjes oplevert. Ook je smartphone is perfect geschikt voor lightpainting. De case van Lumdoo is voorzien van een unieke laag. Met de bijgeleverde pen schrijf of teken je een unieke tijdelijke boodschap, welke oplicht in het donker. Denk je bij nachtfotografie ook aan een goed statief? Tenzij je een zéér vaste hand hebt, is deze zowel met DSLR als smartphone onmisbaar. Een smartphonehoesje met standaard is een goede optie. Wil je het groter aanpakken? Kies dan voor de GorrilaPod Mobile of Bottle Cap Tripod. Hiermee tover je ieder object om tot een statief, zelfs een eenvoudig flesje water.

Printen en gaan!

We willen alle unieke creaties het liefst direct printen en delen of ophangen. Dat kan! Een smartphone met ingebouwde printer, zoals PRYNT, helpt je hierbij. Met deze unieke case tover je je iPhone om tot echte Polaroid printer. Een bedrukt telefoonhoesje is een budgetproof alternatief en tevens beschikbaar voor meerdere toestellen. Welke optie het ook wordt: met beide deel je gemakkelijk je kostbare momenten met de buitenwereld. 

Polaroid 2.0

Liever een losse printer? Ook een optie. De Polaroid Instant Zip Mobile Printer maakt printen altijd en overal mogelijk. Daarnaast is hij voor meerdere toestellen geschikt. Zo kan iedereen gebruik maken van deze unieke gadget! Ben je op zoek naar een gezamenlijk cadeau voor een vriendengroep of fotografieclub? Dan ben je bij Polaroid aan het juiste adres. DIY-tip: pimp je MacBook Pro Retina 15 inch hoes met je zelfgemaakte (en geprinte) polaroid foto’s.

Met deze 5 tips heb je komende maand een fikse dosis inspiratie. Is het niet voor een ander, dan wel voor je eigen verlanglijstje. De verraste gezichten tijdens het uitpakken leveren ook nog eens leuke shots op. Houd je camera dus in de aanslag! smartphonehoesjes  

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie