Opmerkelijk: stillevens met seksspeeltjes

Christel de Wolff 1282 0
Beeldende kunstenaares Sylvia Konior is in de prijzen gevallen op een internationaal fotofestival met een wel heel opmerkelijke fotoreeks. Voor haar fotoserie plaatste ze seksspeeltjes in een dagelijkse context.

Haar foto van een vibrator in de vorm van een vetborsteltje won brons op de Moscow Foto Awards. Twee andere foto’s worden momenteel getoond op het fotofestival van Overpelt.

'Ik heb een reeks gemaakt over seksspeeltjes die niet op seksspeeltjes lijken,' legt Sylvia Konior uit aan Het Laatste Nieuws 'Ik heb bewust de speeltjes uit hun context gehaald en in een normale dagelijkse setting geplaatst. De vibrator op de foto heeft de vorm van een borsteltje, dat wordt gebruikt om iets met olie in te vetten, dus die plaatste ik in de keuken.'

Seksspeeltjes in een dagelijkse setting, uit de fotoreeks In Cognito naar de top van kunstenares Sylvia Konior

Seksspeeltjes in dagelijkse stillevens

In totaal plaatste Sylvia Konior tot zes keer toe verschillende seksspeeltjes in settings van het dagelijkse leven. Het resultaat zijn uiterst gestileerde beelden die er een beetje geheimzinnig uit zien.

Bekijk de beelden op haar website.

Seksspeeltjes in een dagelijkse setting, uit de fotoreeks In Cognito naar de top van kunstenares Sylvia Konior

Fotofestival Overpelt

Tussen 2 juni en 30 september zijn er in Pelt ruim 600 foto's te zien van 200 internationale fotografen met als thema 'Lens op de Mens'. Meer informatie over het fotofestival vind je hier.

Tags: seksspeeltjes, vibrator, sylvia konior, stilleven

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel