Fotograaf maakt verlovingsfoto van onbekend stel

Christel de Wolff 868 0
De Amerikaanse fotograaf Matthew Dippel was in Yosemite National Park om de omgeving vast te leggen. Toen hij in zijn beeld een man een aanzoek zag doen aan zijn vriendin legde de fotograaf het bijzondere moment vast. Wie het gelukkige paar is, weet echter niemand. Matthew Dippel is een zoektocht gestart via Twitter.

Fotograaf maakt verlovingsfoto van onbekend stel

De fotograaf uit Michigan was van plan om een mooie natuurfoto te maken toen de voorbijgangers zijn beeld 'verstoorden'.  Toen hij de man zag knielen en een ring tevoorschijn halen, drukte hij gauw af. Het aanzoek werd volgens de fotograaf gevolgd door omhelzingen, waardoor hij er vrij zeker van is dat de vrouw 'ja' heeft gezegd.  'Nadat ik het stel gefotografeerd had, haastte ik me naar het uitkijkpunt om ze de foto te laten zien, maar ze bleken al vertrokken. Ik heb zeker aan 20 voorbijgangers gevraagd of zij het duo op de afbeelding zijn, maar zonder resultaat' vertelt hij CNN. Vastbesloten om het stel alsnog te vinden is hij een zoekactie op Twitter begonnen. Zijn tweet werd 124.000 keer gedeeld, zijn Facebookpost 15.000 maar tot nu toe zonder succes. 

Populaire plek

Het is niet de eerste keer dat een fotograaf getuige is van een liefdevol moment in het Yosemite National Park. In 2016 fotografeerde Mike Karas uit Hawaï het Taft Point met de ondergaande zon terwijl er op het uitkijkpunt een stel trouwfoto's aan het maken was. Ook hij drukte de foto af en ging op zoek naar het koppel via het internet. Of hij zijn foto uiteindelijk heeft kunnen laten zien is niet duidelijk. \

Lees ook: De trends in trouwfotografie onthuld door het Nikon Wedding Collective

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel