Op reis met Tales from the roads less traveled van Pie Aerts

Christel de Wolff 4658 0
Heb jij DIGIFOTO Pro 1.2020 al in huis? In de eerste editie van 2020 openen we met een inspirerend verhaal van reisfotograaf en Canon-ambassadeur Pie Aerts.

Momenteel zitten we vooral thuis, dat weten we nu wel. De verveling ligt dan ook al behoorlijk op de loer, vooral omdat alle reizen en vakanties die in de zomer gepland stonden ook al onzeker beginnen te worden. We hebben dus amper iets om naar uit te kijken. Behalve naar je brievenbus dus. Want als je nu DIGIFOTO Pro 1.2020 bestelt in onze webshop, wordt deze snel en veilig geleverd tot op je deurmat.

Laat je inspireren door DIGIFOTO Pro 1.2020

DIGIFOTO Pro 1.2020 staat vol met inspirerende verhalen van getalenteerde fotografen zoals dus reisfotograaf en Canon-ambassadeur Pie Aerts, maar ook prachtige onderwaterfotografie van Nikon-ambassadeur George Karbus en gewaagde plaatjes van erotiekfotograaf Gert Jan van Noorden. Die laatsten zijn absoluut NSFW (Not Safe For Work), maar we zijn toch thuis, dus wat je collega van je zal denken maakt even niet uit. Om zelf aan de slag te gaan hebben we een leuke Photoshop tutorial voor je klaar staan en nog veel meer leerzame en inspirerende artikelen.

Bestel deze editie, of eerdere edities, in onze webshop

Tales from the roads less traveled

Terug naar Pie Aerts. Zijn hartverwarmende reisreportages openen DIGIFOTO Pro 1.2020, maar hij heeft ook een boek uit. Tales From the Roads Less Traveled neemt je mee op zoek naar echte verhalen over echte mensen. De wereld presenteren zoals hij is – in zijn puurste vorm. In de afgelopen jaren is fotograaf Pie Aerts naar enkele van de meest afgelegen uithoeken van onze planeet gereisd. Van de diepe oerwouden van West-Papoea tot de verre buitenwijken van Bolivia en van de kleinste bergdorpjes in de Himalaya tot het kloppende hart van de Okavango-delta.

Waar hij ook gaat, gebruikt Pie zijn camera om de ongefilterde realiteit van het dagelijkse leven vast te leggen; het benadrukken van de eenvoudige, imperfecte en mysterieuze aard van het mens-zijn. In Tales From the Roads Less Traveled gaan Pie en zijn vriendin Jessica op een reis op zoek naar echte verhalen over echte mensen. Met Pie’s unieke kijk op mensen, dieren in het wild en de natuur roept Tales From the Roads Less Traveled een gevoel van verbondenheid op met elke bewoner van deze aarde. Het boek biedt een nieuwe kijk op deze prachtige planeet, evenals unieke en onontdekte routes langs de verborgen schatten die de wereld te bieden heeft. Het boek toont het beste werk van de fotograaf van de afgelopen vijf jaar plus nog nooit eerder gepubliceerde afbeeldingen en verhalen die exclusief voor dit boek zijn gemaakt vanuit plaatsen als Chili, Oeganda, Nepal en India.

Adviesprijs: € 60,-
Info www.pieaerts.nl

DIGIFOTO Travel

In deze online Travel special van DIGIFOTO nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. Kortom, de digitale DIGIFOTO Travel editie houdt je voorlopig wel even zoet dankzij de inspirerende verhalen en dito foto’s van Jimmy Nelson tot Ruben Smit en Bob Luijks.

Op vakantie voor maar € 3,95?

Voor de kleine prijs van slechts € 3,95 (was € 12,95) krijg jij onbeperkt toegang tot maar liefst 136 pagina’s aan inspiratie. Zo goedkoop ben je nog nooit op wereldreis geweest. Bestellen doe je veilig én snel via Issuu.  Je kunt momenteel alleen met je creditcard of paypal betalen, an sich wel zo makkelijk want dan ben je nog verzekerd ook.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel