Bescherm je camera op reis met een rolkoffer

Op reis met je camera? Neem een rolkoffer mee!

Eefke Burg 1116
Als je op reis gaat is het belangrijk dat je camera-apparatuur goed veilig kan worden opgeborgen. Wat je ook doet, waar je ook bent , met zo’n rolkoffer voor al je foto/videoapparatuur ben je nergens meer te stoppen!

Een camera rolkoffer biedt de perfecte opbergplaats voor je kostbare apparatuur en biedt daarnaast ook bescherming tegen verschil in luchtdruk en harde schokken. De nieuwe Pro Light Reloader-rolkoffer collectie is ontworpen om al je foto/videoapparatuur letterlijk overal mee naar toe te nemen. Neem bijvoorbeeld de Manfrotto Reloader SPIN-55 2-in-1 rolkoffer. Deze heeft inserts voor camera’s en lenzen, maar is zeker ook als universele reiskoffer te gebruiken.

Superlichtgewicht camera rolkoffer

Compleet nieuwe materialen zijn gebruikt om van deze Manfrotto Pro Light koffer een superlichtgewicht te maken, maar mét behoud van optimale bescherming voor de inhoud. De indeling is gemaakt van polypropyleen-geïnjecteerde trays, verbonden door versterkte glasvezel sticks. Deze zijn extreem sterk en ongelooflijk licht. Op maat gemaakte merkwielen en zeer stevige pootjes aan de onderkant van de koffer zorgen voor verbeterde stabiliteit en prestaties.

Manfrotto Reloader SPIN-55 2-in-1 rolkoffer

De indeling van de Pro Light Reloader Spin-55 is door de uitneembare verdelers volledig zelf te bepalen. Hierdoor biedt de rolkoffer ruimte voor een grote camerabody met een 70-200mm objectief en nog een tweede body met drie tot vier objectieven. Door de speciale opbergvakken in de trolley is het gemakkelijk om zowel je laptop als tablet mee te nemen op reis, waardoor je altijd en overal je foto's kan nabewerken.

Camera rolkoffer beschermt tegen schokken en trillingen

De verdelers zijn gemaakt van speciaal schuimrubber dat je apparatuur beschermt tegen trillingen en schokken. Door het ingebouwde ritsslot ben je verzekerd van een zorgeloze reis. Haal je de losse verdelers er uit, dan is de camerakoffer ook te gebruiken als 'normale' koffer. Handig is ook het voorvak waar je veel ruimte hebt voor je accessoires.

Manfrotto Reloader SPIN-55 2-in-1 rolkoffer

De buitenmaten van de rolkoffer zijn 55 x 35.5 x 22 cm waardoor de koffer bij de meeste vliegtuigmaatschappijen als handbagage mag worden meegenomen. De rolkoffer heeft versterkte hoeken en een versterkte onderkant die beschermt tegen slijtage. De Pro Light Rip-Stop nylon heeft een waterafstotende werking.

Kijk op de website voor meer informatie: www.manfrotto.nl.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke