Start je vliegreis goed met de Think Tank Airport Advantage XT

Christel de Wolff 543 0
Voor reisfotografen is het reizen naar een verre bestemming vaak het moeilijkst. Cameraspullen wil je als handbagage vervoeren, zeker nadat je gezien hebt hoe sommige bagagemedewerkers met grote koffers omgaan. Think Tank springt in het gat in de markt met de Airport Advantage XT.

De nieuwe Airport Advantage XT van Think Tank heeft leeg slechts een gewicht van 3,4 kilo en voldoet gemakkelijk aan de steeds strenger wordende eisen aan handbagage. Als je denkt dat er door het gewicht te verminderen, is gecompenseerd in kwaliteit heb je het mis. De airport Advantage XT biedt nog steeds de top kwaliteit en bescherming van je dierbare cameraspullen die je gewend bent.

 

Stijlvol in black en graphite

De Think Tank Airport Advantage XT is verkrijgbaar in een zwart en een tweekleurige Graphite stof. Dit geeft de tas een stijlvol en discreet uiterlijk. Men zal niet meteen zien dat het een fototas is, waardoor je minder opvallend met je dure spullen over straat kunt.

Ik ga op reis en ik neem mee?

Wat past er in de Think Tank Airport Advantage XT? Bijvoorbeeld een uitrusting met twee spiegelreflexcamera's of spiegelloze systemen met bevestigde objectieven en nog 5 tot 8 extra objectieven en accessoires. Of een videokit met objectieven, gimbal en een drone.  Daarnaast past er nog een laptop tot maximaal 17 inch in en een 10 inch tablet.

Prijs en beschikbaarheid Think Tank Airport Advantage XT

De Think Tank Airport Advantage XT is vanaf begin december beschikbaar. De adviesverkoopprijs bedraagt € 319,99.

Meer info via de website van Think Tank.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel