Olympus komt met nieuwe PEN E-PL6 'Expression Kit' en E-P5 'Luxury Kit'

Redactie DIGIFO... 1827 0
Olympus komt met twee speciale kit's in voor de PEN cameraserie: de PEN E-PL6 Expression Kit en PEN E-P5 Luxury Kit. Beide kits komen met een pancakezoomobjectief en bijbehorende extra's, zodat je meteen aan de slag kan met je nieuwe PEN-camera.

Persbericht:

De nieuwe PEN E-PL6 is dunner en mooier dan andere camera's met verwisselbare objectieven. De volledig metalen camera heeft het kenmerkende, fraaie design van de PEN-serie en is een camera waarmee je als fotograaf gezien wilt worden. Daarnaast is hij ideaal als u uw beste opnamen direct op het web wilt plaatsen, omdat de deze nieuwe PEN camera geleverd wordt met een FlashAir SD-kaart met wifi-functionaliteit en een onovertroffen en uiterst compact verwisselbaar pancake­zoomobjectief. De 'Expression Kit’ is de perfecte camera/lens/kaart-combinatie en biedt de fotograaf vele uitkomsten en een eigen stijl van fotograferen.

Olympus PEN E-PL6 Expression Kit

De PEN E-P5 is niet bedoelt voor mensen die verlegen zijn. Het unieke uiterlijk en de individuele styling zorgen er namelijk voor dat u met deze bekroonde camera zeker opvalt. De camera is vanaf dag één bij designliefhebbers goed in de smaak gevallen en wordt nu in een kit geleverd die de status als kwalitatief geweldige systeemcamera met retrodesign extra versterkt. De nieuwe ‘Luxury Kit’ wordt geleverd met het dunste verwisselbare pancakezoomobjectief ter wereld en een bijpassende leren polsriem in zwart of wit.

Olympus PEN E-P5 Luxury Kit

Prijs en beschikbaarheid

De PEN E-PL6 Expression Kit is verkrijgbaar voor 499 euro. De E-P5 Luxury Kit voor 899 euro. Meer informatie over de PEN E-PL6 en E-P5 en de nieuwe kits vind je op de website van olympus: www.olympus.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie