Nieuwe Benro Combi-statieven

Redactie DIGIFO... 1820 1
Benro introduceert nieuwe carbonstatieven in de Combi-serie. De forse statieven zijn bedoeld voor fotografen die met zware apparatuur werken. De vernieuwde statieven hebben een nieuwe look en krijgen verbeterde functionaliteit.

Persbericht:

De nieuw ontwikkelde serie Combi Statieven van Benro maken grote vooruitgang in functie en esthetiek, in navolging op de voorgaande reeks. Met het hoog draagvermogen, een uitstekende stabiliteit en perfecte balans biedt dit statief de mogelijkheid om met ultra telelenzen en zeer groot formaat camera's te werken. Ten opzichte van zijn voorganger heeft deze serie nieuwe rubberen voetjes voor een betere grip, een verbeterde klemmende vergrendeling van de topplaat, een extra veiligheidsknop en een sterkere spider.

Benro Combi

De gewatteerde rubberen handgreep op een been zorgt voor een stevige grip bij het fotograferen in natte en koude omstandigheden, terwijl de draaisluiting zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie van de hoogte. De vernieuwde Combi statieven zijn verkrijgbaar in zowel carbon als ook aluminium en een maatje meer en minder dan voorheen.

Benro Combi Statieven

Prijzen en uitvoeringen

Benro Combi

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van BJ

Hoezo Gitzo kopiƫren?