Nieuw: stijlvolle cameratassen van Gariz

Nieuw: stijlvolle cameratassen van Gariz

Redactie DIGIFOTO Pro 1870
Mocht je op zoek zijn naar een stijlvolle tas om je systeemcamera in mee te nemen: kijk dan eens naar de tassen van Gariz. Deze tassen zijn bijzonder stijlvol en ontworpen met gevoel voor detail. Er is keuze uit zowel echt lederen, skai of canvas fototassen.

Een fototas is vaak vooral praktisch van belang, je wilt je kostbare camera-apparatuur graag veilig en comfortabel vervoeren. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Waarom een stijlvolle retro-systeemcamera kopen en deze vervolgens verstoppen in een saaie grijze fototas? Dat lijkt ons zonde. Gariz biedt een groot assortiment stijlvolle fototassen aan, die stijlvol én praktisch zijn.

Stiksels

Het assortiment van de Koreaanse fabrikant is daarnaast bijzonder uitgebreid. Er is keuze uit verschillende formaten, kleuren en soorten tassen. De tassen van echt leder zijn mooi afgewerkt met contrasterende stiksels, chromen details en een zachte stoffen binnenzijde. Bij sommigen kun je zelf een mooie geruite binnenzijde vinden, zodat je tas ook aan de binnenkant verrassend oogt.

Modulair

Die binnenkant is overigens erg praktisch en modulair in te delen op basis van met welke uitrusting je op pad gaat. Een extra objectief meenemen is geen probleem en in de tassen met het formaat large past ook nog een tablet en een opvouwbaar statief. Je camera zwerft overigens niet los rond in de tassen van Gariz, daar hebben ze een mooie oplossing voor gevonden. Gebruik je een camera met (kort) teleobjectief, dan kun je hem vanaf de bovenzijde naar beneden in de tas steken, waarbij het objectief precies in een speciaal daarvoor gemaakte zacht beklede koker valt. Die koker is ook anders in de tas te plaatsen, bijvoorbeeld in het geval dat je een camera met een prime of pancake mee wilt nemen. Die kun je dan, in het geval van Zoom bag, vanaf de voorzijde in de tas doen.

Ook aan opbergruimte voor je geheugenkaarten en verdere accessoires zoals een pen is gedacht.

Formaten

De tassen van Gariz zijn verkrijgbaar in diverse maten: de tassen van echt leer zijn in de maten large (21cm x 14cm x 27cm), medium (17,5cm x 12cm x 21,5cm) en small (16,5cm x 10cm x 13cm) verkrijgbaar. De canvas-tassen zijn er in de maten large (30cm x 14cm x 21,5cm), medium (25cm x 14cm x 19cm) en small (18cm x 13cm x 19cm). Wil je een tas van skai, dan kun je bij Gariz terecht voor een tas in het formaat large (25,2cm x 12,4cm x 20cm) en small (17,2cm x 10,5cm x 16cm).

De lederen tassen zijn te koop vanaf € 149,- en de varianten van skai en canvas schaf je aan vanaf € 79.

Kijk voor meer informatie en het volledige assortiment op de website van importeur Lamina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie