Staan deze veelzijdige fotografieaccessoires al op jouw verlanglijstje?

Christel de Wolff 1429
Het inkoopseizoen voor de feestdagen is in volle gang. In Nederland vieren we vooral eerst Sinterklaas, maar de Kerstsfeer sijpelt toch ook al stilletjes onze woonkamers in.

Op de vraag wat we die ene bevriende fotograaf, of onszelf natuurlijk, cadeau moeten doen dit jaar weet Rick Brons van Lamina Nederland wel antwoord. Een cadeau moet leuk zijn om te geven én om te krijgen. Daarom hebben we drie veelzijdige fotografieaccessoires mét een zacht prijsje voor je klaar staan.

Modieus en multifunctioneel: GGSFoto Scarf Strap

Is het een sjaal of is het een camerariem? Wat als we je vertellen dat het beide is? De GGSFoto Scarf Strap is niet zomaar een camerariem. Het is een comfortabele draagriem van zijde, afgewerkt met leren accenten. De riem is stijlvol, comfortabel, maar ook nog eens multifunctioneel. Zo kan het stoffen gedeelte van de Scarf Strap worden losgekoppeld en draag je deze vervolgens als sjaal of haarband. Door de gespiegelde, tweemaal gezekerde haken, worden de uiteindes van de riem die aan de camera blijven een makkelijke handriem. Ben je klaar met fotograferen, dan kun je de GGSFoto Scarf Strap  ook gebruiken om de camera in op te bergen. Bekijk de vele mogelijkheden van de 'camerasjaal' hieronder:

 

 

Meer info: ggsfoto.nl

Compact Kingjoy P051 tafelstatief

Ben je een surprise aan het maken voor Sinterklaas? Dan hoef je niet extreem groot uit te pakken. Dit tafelstatief van Kingjoy is namelijk lekker compact. Het is uniek in zijn soort en ideaal om te gebruiken met de nieuwste systeemcamera's met behoud van compactheid en lichtgewicht. Fotograferen zonder inspanning? Ga voor de Kingjoy P051 met G00 balhoofd.
kingjoy lamina

Toch liever een groter modelletje? Dan past de Kingjoy P056 beter bij jou.

Kingjoy G-serie: veelzijdig en stevig

In de veelzijdige Kingjoy G-serie statieven kun je kiezen voor modellen die zijn gemaakt van getrokken, hoge kwaliteit aluminium of van acht lagen carbon. Echter, welk materiaal je ook kiest, de  G-serie statieven kunnen zeer compact worden opgeborgen en vervoerd worden. De carbon modellen uit de Kingjoy G-serie hebben een perfecte balans gevonden tussen lichtgewicht en stevigheid.  Absolute topnotch is de Kingjoy G55C met Q20-balhoofd. Dit statief weegt slechts 1700 gram en heeft een maximale werkhoogte van 157,5 centimeter. Bovendien is het draaisysteem vernieuwd, waardoor het soepeler werkt en de poten goed vastzitten. Kortom, ideaal voor de fotograaf die veel eist van zijn spullen, maar niet wil zeulen met zware apparatuur.
KINGJOY G-SERIE

Lees meer over de Kingjoy G-serie, of kijk voor meer informatie op Kingjoy.nl of Laminanederland.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel