GGS F7 jaguar Fotospeed camerariem

Ideale partner voor de actieve fotograaf

Redactie DIGIFOTO Pro 2024
Als fotograaf wil je jezelf zo comfortabel als mogelijk voortbewegen. Ook wil je dat jouw camera stabiel op zijn plaats blijft en zich tijdens het gebruik soepel aanpast aan alle bewegingen.Toch? De camerariemen van GGS blijken een ideale partner.

De camerariemen van GGS zijn ontworpen voor de actieve fotograaf. Ze zorgen niet alleen voor een comfortabel gevoel, maar ook dat jouw camera stabiel blijft en zich tijdens het gebruik soepel aanpast aan alle bewegingen. De verbinding tussen jouw camera en deze riemen is driedubbel beveiligd. Vallen van de camera is dus uitgesloten. Deze riemen zijn gemaakt van professionele materialen en uitvoerig getest op duurzaamheid. Ze zijn er in drie varianten: de GGS F1 s Kingkong Fotospeed, de GGS F4 Fox Fotospeed en de GGS F7 jaguar Fotospeed. De riemen kosten respectievelijk €79,-, €69,-, en €119,-.

Proef op de som

Wij namen de proef op de som en kozen voor de duurste van dit drietal, de GGS Fotospeed F7 Jaguar, een camerariem met Dubbele Schouderriem. Deze riem blijkt in de praktijk niet alleen zeer comfortabel, maar is ook nog eens erg handig. Zo is de lengte heel eenvoudig te verstellen en hoef je je geen zorgen te maken over een heen en weer bewegende camera. Met de slip-lock die zich eenvoudig met één hand laat bedienen, zet je de stand van de camera vast wanneer je onderweg bent. Zodra je een foto wil maken, ontgrendel je de camera. Dit gaat al net zo eenvoudig als het vastzetten van je camera.

Simpele druk

GGS Fotospeed F7 Jaguar


Erg handig is ook de connector waarmee je de camera vastmaakt aan de schouderriem. Deze connector is met een simpele druk op een knop los te koppelen van de riem en is zo vormgegeven dat deze Arca-Swiss compatibel is. Je kunt je camera dus eenvoudig en snel op een statiefkop bevestigen zonder dat je eerst de connector los hoeft te draaien. Kortom, de GGS F7 jaguar Fotospeed blijkt een ideale partner voor de actieve fotograaf.

Veiligheid

GGS F7 jaguar Fotospeed

Het loskoppelen van de camera is beveiligd met een lock, waarbij de camera niet los komt van de riem. Als extra beveiliging is er het safety riempje. Dit zit bevestigd aan de camera en voorkomt onbedoelde valpartijen.

Conclusie

De GGS Fotospeed F7 Jaguar met dubbele schouderriem blijkt in de praktijk niet alleen zeer comfortabel, maar is ook nog eens erg handig.

Meer informatie vind je hier

 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie