Nieuw bij WhiteWall: acryl fotoblok

Redactie DIGIFOTO Pro 3041
Het acryl fotoblok van WhiteWall geeft foto's een hele bijzondere en opvallende uitstraling. Achter 25 mm dik acrylglas krijgt de fotoafdruk op het premium papier van Kodak een immense diepte. Het glanzende oppervlak zorgt voor spectaculaire kleuren en dankzij de gepolijste zijkanten wordt de foto hierin weerspiegeld.

Persbericht:

Dit designobject heeft geen standaard of steunen nodig, maar staat stevig op eigen benen. Portretfoto, vakantieherinnering of landschapsfoto, het maakt niet uit. Voor wie op zoek is naar een originele presentatie van zijn of haar favoriete foto, is het extra dikke acryl fotoblok een fantastische optie!

WhiteWall acryl fotoblok

Dankzij het glasheldere en hoogglanzende acrylglas komt elk detail optimaal naar voren. De fotoafdruk op Kodak Pro Endura wordt met een transparante, levende folie op het acrylglas gefixeerd.

De speciale folie zorgt ervoor dat er geen enkel belletje of scheurtje ontstaat. De witte achterkant laat geen licht door en biedt daarnaast bescherming tegen verkleuring. Hierdoor kan WhiteWall een kleurgarantie geven van maar liefst 75 jaar.

WhiteWall acryl fotoblok

Verkrijgbaar in 5 verschillende groottes, horizontaal, verticaal of vierkant. Het acryl fotoblok kan overal eenvoudig geplaatst worden, op een bureau, in een kast of op de vensterbank.  

Dankzij de brede zijkanten heeft het geen standaard nodig en zal gegarandeerd in het middelpunt van de aandacht staan. Echt een sterk staaltje acrylglas, dat fotoblok.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie