Natuurfotograaf Dick van Duijn opnieuw viraal met foto’s

Natuurfotograaf Dick van Duijn opnieuw viraal met foto’s

Eefke Burg 1128 0
Eerder kwam fotograaf en visboer Dick van Duijn in het nieuws omdat hij met zijn foto die aan een bloem ruikt overal internationaal het nieuws haalde. Nu gaat hij wederom viraal met een foto van een eekhoorn die wegspringt met een walnoot in zijn mond.

Dick van Duijn kreeg binnen één maand 140.000 volgers

Dick van Duijn is de laatste tijd al vaker in het nieuws met zijn foto’s van eekhoorns en andere dieren. De fotograaf stond dan ook in de afgelopen editie van DIGIFOTO Pro met een interview waarin hij o.a. vertelt over hoe hij fotografeert. Twee maanden geleden ging hij viraal met een foto van een eekhoorn die aan een bloem ruikt en werd overal ter wereld gedeeld. De foto leverde hem meer dan 130.000 volgers op binnen een maand.

Fotograaf: Dick van Duijn

Voor zijn laatste shots ging hij aan de slag met zijn Nikon D5 en de Nikon 300mm f/2.8 VR II. ‘Ik ben al zo vaak in dit bos geweest, maar nu was alles echt perfect,’ geeft de fotograaf aan. ‘De herfstkleuren, het licht en de eekhoorn die in deze prachtige setting op kwam dagen.’

Nadat de fotograaf de foto’s deelde op zijn Instagram-pagina, kwam zijn werk wederom op verschillende tv-stations en in kranten.

Lees een preview van het interview met Dick van Duijn

Fotograaf: Dick van Duijn

Lees een preview van het interview met Dick van Duijn uit de afgelopen editie van DIGIFOTO Pro hier terug.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke