'The world is a camera so please smile!'

Mega-opruiming Kamera Express

Redactie 1164 1
Mooie fotografie-accessoires kopen tegen gunstige prijzen? Sla je slag tijdens de Kamera Express Mega-opruiming.

Hoge kortingen bij Kamera Express

Bij Kamera Express profiteer je tot en met 30 september van hoge kortingen op camera’s, objectieven, statieven, tassen en andere accessoires tijdens de Kamera Express Mega-opruiming. De korting is verrekend in de prijs.

Nu je net terug bent van vakantie ben je wellicht extra gemotiveerd voor een upgrade van je fotoapparatuur, zodat je goed materiaal kunt schieten tijdens een volgende reis. Kamera Express daagt je uit: koop zo veel als je kan. Het magazijn ligt nu nog vol mooie producten en het mag helemaal leeg zijn aan het eind van deze actie!

Kamera Express heeft de producten opgedeeld in diverse categorieën waardoor je snel en praktisch kunt zoeken. Op zoek naar een lensfilter, lenspen of een verrekijker? Of naar een reportageflitser voor een gunstig prijsje? Of wordt het een Aquatech-port voor iPhones? Klik lekker door de pagina’s heen en neem dan een besluit.

Misschien wil je mooie cadeaus op de kop tikken, voor de jarigen die je deze zomer nog niet gefeliciteerd hebt en waar je nu tijd voor hebt? Of wil je alvast kerstinkopen doen? Nu kun je op je gemak rondkijken, zonder stress of tijdsdruk.

Kamera Express Mega-opruiming

Mega-opruiming van Kamera Express. De prijzen liegen er in elk geval niet om en… de keuze is reuze. Veel shopplezier!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Arumes

Allemaal nepkortingen. Ik heb er een paar nagekeken met de Pricewatch van Tweakers, en ze zijn allemaal niks goedkoper dan de afgelopen weken en prijzen bij hun concurrenten.