Fotofair 2019

Masterclass Verhalende Beelden van Peter Kemp

Christel de Wolff 2634 0
Een foto zegt meer dan duizend woorden, en al helemaal de foto's van Peter Kemp. Wil jij je ook verhalen vertellen met jouw beelden? Volg dan de Masterclass Verhalende Beelden tijdens Fotofair 2019. Nu, met 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang 15% korting.

Tijdens de Masterclass Verhalende Beelden worden aspecten belicht zoals: hoe vertel ik een verhaal, werken met een moodboard, hoe werk ik met licht en meer. Er wordt tijdens deze masterclass gebruik gemaakt van studioflitsers van GODOX. Uiteraard zijn er triggers aanwezig voor de diverse cameramerken. Peter geeft eerst een korte introductie over zijn werk. Dan doet hij voor de deelnemers een foto voor. Daarna is het natuurlijk tijd om zelf aan de slag te gaan! 

Lees ook: FOTOFAIR 2019: Workshop Character Portretten met Speedlights 

 

Masterclass Verhalende Beelden van Peter Kemp

Deze masterclass duurt 2,5 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) twee keer gegeven. De eerste groep start om 10.15 uur, de tweede groep om 14.30. Reserveer snel, want er kunnen per masterclass maar 12 fotografen deelnemen. 

Om mee te doen aan de Masterclass Verhalende Beelden hoef je geen bijzondere apparatuur aan te schaffen, maar neem wel je camera, voldoende geheugenkaartjes en accu's en eventueel een statief mee! 

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de workshop. Je ontvangt nu 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang de korting.


Over de fotograaf:

Peter Kemp maakt geënsceneerde foto’s met een glimlach. Deze freelance fotograaf uit Delft werd in 2012 genomineerd als Hasselblad Master. Met zijn foto’s probeert Peter de tijd even stil te zetten: de kijker te 'vangen' in zijn beeld. Alle details zijn, lang voordat de camera klikt, bedacht. De modellen zijn Kemp’s sterren in kleine verhaaltjes waarin licht en sfeer een belangrijke rol spelen. 

Lees ook: FOTOFAIR 2019 komt langzaam maar zeker weer dichterbij

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel