Masterclass Paarden Fotografie door Ifat Zohar

Lars Kruijdenberg 298 0
Ben jij geïnteresseerd in een masterclass paarden fotografie? FOTOFAIR 2020, het grootste foto- en video-evenement van de Benelux biedt je deze masterclass aan op 13 en 14 juni.

Lijkt je dit een leuke masterclass? Lees dan zeker verder!

Masterclass Paarden Fotografie

De materclass wordt gegeven door Ifat Zohar. Zij gaat je laten zien hoe je betere portretfoto's van een paard kunt maken en hoe je een goed emotioneel verhaal van een paard en eigenaar kunt creëren.

Tijdens deze masterclass leer je het volgende:

  • De juiste poses voor het paard en het model
  • De beste manier om een foto te maken van een model op een paard
  • Hoe je een moodboard moet maken voor een shoot met paarden en ruiters
  • Hoe je natuurlijk licht en snelheidslicht moet gebruiken om een andere sfeer te creëren

De masterclass begint met een deel theorie en de voorbereidingen. Na de voorbereidingen gaat iedereen een paard met een model fotograferen. Dit gebeurt allemaal buiten. Tijdens de fotoshoot worden er verschillende poses ervaren en leer je om te gaan met lichtproblemen en hoe je het beste een moment kan schieten om je verhaal over het paard en model te vertellen. Na het fotograferen gaat iedereen terug naar het ontmoetingspunt en worden de bewerkingsmogelijkheden besproken om het beste uiterlijk van de foto’s te creëren.

Voor deze masterclass heb je het volgende nodig:

  • Lenzen: bij voorkeur 70-200 mm of 105 mm met 2,8 f / 1,8 f / 1,4 f (geen groothoeklenzen)
  • Geduld
  • En natuurlijk je liefde voor paarden!

Deze masterclass is op 13 en 14 juni 2020. De masterclass is van 15:00 uur tot 17:00 uur en kost  € 79,-. Lijkt je dit een leuke masterclass? 

Klik dan hier voor meer informatie en de tickets.

FotoFair2020

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2020? Klik dan hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken.

Over Ifat Zohar

Ifat Zohar komt oorspronkelijk uit Israël en is de afgelopen tien jaar vanuit Nederland gaan werken. Ifat is gespecialiseerd in fotografie van paarden en huisdieren. In haar foto’s concentreert ze zich vooral op het vastleggen emoties en het karakter van de dieren, maar ook de relaties met hun eigenaar.