Fotofair 2021

Leer artistieke naaktportretten maken tijdens Fotofair 2021

Redactie DIGIFO... 2346 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je bij CCC - Fotounie artistieke naaktportretten maken.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Masterclass Artistiek Naakt

De masterclass Artistiek Naakt wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass en je meteen inschrijven? Klik dan hier

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je allemaal leren tijdens deze masterclass?

  • Wat voor soort poses je het naaktmodel kunt laten innemen om een esthetisch verantwoorde foto te kunnen maken.

  • Hoe belangrijk het instellen van het licht is bij deze vorm van fotografie.

Bij het maken van naaktportretten is het van belang om te kunnen omgaan met de manuele instellingen op de camera, vergeet daarom niet een camera mee te nemen waarbij een handmatige instelling mogelijk is.

Over CCC – Fotounie

CCC – Fotounie is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. De afkorting CCC staat voor Click Click Community. De visie van de Facebook groep is: de leukste, gezelligste, beste en actiefste facebook groep van Nederland zijn voor de Nederlandstalige fotograaf. Niet alleen vinden Ki Tan het zijn team het belangrijk dat de deelnemers van de masterclass plezier beleven aan de activiteiten, ook leer je foto’s bewerken via Photoshop waardoor je veel mooie foto’s mee naar huis kan nemen en kun je na de activiteiten nog vragen stellen. Zij staan dan ook garant voor een plezierige, intensieve leerervaring in 90 minuten. Wil je meer weten over de inhoud van de masterclass? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie