Leer alles over Urban Furbex op Fotofair 2020

Max Mostert 409 0
Ben jij geïnteresseerd in het fotograferen van honden in bijvoorbeeld een verlaten gebouw? Dan is de workshop Urban Furbex door Alice van Kempen misschien wel iets voor jou. Fotofair is het grootste foto- en video-evenement van de Benelux en wordt gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 juni.

Over de workshop Urban Furbex in lezingsvorm

In deze workshop in lezingsvorm wordt je meegenomen door een verlaten gebouw. In de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Wat zijn de grootste uitdagingen in Urbex fotografie?
  • Hoe bedenk je een uniek concept en blijf je het continu vernieuwen?
  • Hoe ga je te werk?
  • Wat is het verschil tussen Urbex en Furbex?
  • Welke apparatuur gebruik je? 

De workshop wordt zowel op zaterdag 13 als zondag 14 juni gehouden. De workshop duurt  twee klokuren. Op zowel zaterdag als zondag vindt de eerste workshop plaats van 10:15 tot 12:15 en de tweede workshop van 15:00 tot 17:00. De kosten van deze workshop bedragen € 69, - en zijn inclusief entreeticket voor de Fotofair en een inspiratievol Furbex-boek ter waarde van €15, - . Voor deze workshop in lezingsvorm heb je geen camera nodig.

Klik hier voor meer informatie over de workshop Urban Furbex en of om de workshop in lezingsvorm direct  te reserveren

Over fotofair 2020

Fotofair 2020 wordt dit jaar gehouden op Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver in Eersel. Lees hier meer van onze artikelen over Fotofair 2020.

Over Alice van Kempen

Workshopleider Alice van Kempen is al meer dan 30 jaar werkzaam als fotograaf. Alice begon al vroeg  in de fotografie in een fotowinkel. In 1998 besloot Alice om een zelfstandig fotograaf te worden. Haar grootste specialiteit is het fotograferen van honden. Zij heeft hier veel prijzen mee gewonnen. Zes jaar geleden was zij toe aan iets nieuws en besloot zij de Urbex in te gaan. Alice kwam achter het concept Furbex door haar hond mee te nemen naar één van haar verlaten gebouwen.