LaCie kondigt nieuwe opslagoplossingen aan op NAB Show 2014

Redactie DIGIFO... 1032 0
LaCie kondigt tijdens de NAB Show 2014 een aantal nieuwe opslagoplossingen aan: de vernieuwde Lacie 2big, de 5big met Thunderbolt 2-technologie en RAID5 en een Thunderbolt 2 rackount-opslagoplossing.

Persbericht:

LaCie revolutioneert dual-bay RAID-opslag met nieuwe LaCie 2big

LaCie introduceert de nieuwste 2big met indrukwekkende eigenschappen als Thunderbolt 2-technologie, hardwarematige RAID en een nieuw, industrieel ontwerp. Snelheden tot 420 MB/s* en de twee 6 TB 7200 RPM-vaste schijven van Seagate maken de nieuwe LaCie 2big tot de snelste dual-bay externe opslagoplossing met de grootste capaciteit die momenteel op de markt is. Het volledig nieuwe industriële ontwerp is de nieuwe standaard voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Lokale prijsinformatie wordt bekend zodra de producten verkrijgbaar zijn.

LaCie verrijkt 5big met Thunderbolt 2-technologie en RAID 5

Ook de nieuwe LaCie 5big wordt verrijkt met Thunderbolt 2-technologie, hardwarematige RAID én een ongeëvenaarde capaciteit. Daarnaast is hij bijna twee keer zo snel als het vorige model – met snelheden tot maar liefst 1.050 MB/s*. Dit maakt het bedrijf bekend tijdens de NAB Show 2014. Dankzij Seagate’s nieuwe 6 TB 7200 RPM-vaste schijven is de capaciteit met twintig procent toegenomen, waardoor dit het meest compacte 30 TB-opslagapparaat op de markt is. Met deze verbeteringen biedt de nieuwe LaCie 5big videoprofessionals een enorme capaciteit en ruim voldoende bandbreedte voor het verbeteren van 4K-workflows direct op de desktop.

LaCie 5big Thunderbolt 2

LaCie introduceert eerste Thunderbolt 2 rackmount-opslagoplossing

Tijdens de NAB Show 2014 introduceert LaCie ook zijn eerste Thunderbolt 2-opslagoplossing voor montage in rekken: de LaCie 8big Rack Thunderbolt 2. Het compacte en stijlvolle LaCie 8big Rack beschikt over maximaal acht 6 TB 7200 RPM HDD's van Seagate, voor een indrukwekkende 48 TB-opslagcapaciteit binnen slechts één unit. Met snelheden tot maar liefst 1330 MB/s* is dit de meest krachtige plug-&-play rackmount-oplossing voor 4K-videobewerking.

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2

*Deze overdrachtsnelheden zijn bereikt met een AJA System Test bij aansluiting op een 13-inch MacBook Pro® met een 2.8 GHz Intel Core i7-processor en 8 GB RAM. De daadwerkelijke gegevenssnelheden kunnen verschillen, afhankelijk van de gebruiksomgeving en andere factoren, zoals RAID-modus, RAID-configuratie, en schijfcapaciteit. Om de Thunderbolt 2-bandbreedte optimaal te benutten, dient het product te worden aangesloten op een Thunderbolt 2-poort van een computer of apparaat.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie