Stuur nu jouw mooiste beelden in voor de Zilveren Camera 2022!

Je kan alleen winnen als je mee doet - Zilveren Camera 2022

Christel de Wolff 561 0
Tot en met 1 januari 12 uur kun je je beste foto’s van 2022 insturen voor de Zilveren Camera, dé Nederlandse prijs voor fotojournalistiek en documentaire fotografie, de Prijs voor Storytelling en de Paul Peters Fotoprijs.

Lees ook: Richard Mouw wint Publieksprijs Zilveren Camera

Je kunt alleen winnen als je mee doet... 

De inzendtermijn voor de Zilveren Camera 2022 is geopend. Tot en met 1 januari 2023 12:00 (CET) kun je inzenden inzenden voor de Zilveren Camera 2022. Duik in je foto archief en zoek je mooiste foto's uit. Ga vervolgens naar deze pagina om je te registreren en jouw beelden in te sturen. 

Inspiratie opdoen?

Op de website van Stichting De Zilveren Camera kun je het beeld van eerdere winnaars vinden. De winnaar van de Zilveren Camera 2021 was Bart Maat van zijn foto die een aardbeving in het politieke landschap te weeg bracht met zijn foto Positie Omtzigt, Functie Elders. Kun jij het beter? Laat het zien! 

Lees ook: 'Functie Elders' door ANP-fotograaf Bart Maat wint Zilveren Camera

Zilveren Camera 2022

De Zilveren Camera is de meest prestigieuze prijs voor fotojournalistiek en documentaire fotografie in Nederland. Jaarlijks kunnen beroepsfotografen met de Nederlandse nationaliteit (woonachtig in of buiten Nederland), in Nederland gevestigde fotografen met een andere nationaliteit hun werk inzenden en fotografiestudenten (examenjaar). Fotografen die inzenden voor de Zilveren Camera  wedstrijd kunnen bij hun inzending aangeven of ze tevens willen meedingen naar diverse bijzondere prijzen die worden toegekend.

Info: zilverencamera.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel