Boekentip: het Photoshop-boek

Redactie DIGIFO... 8446 0

Soms zijn boeken over Photoshop niet de meest toegankelijke boeken om te lezen, maar dat is zeker niet het geval bij Photoshop Masters van Rob de Winter.

Rob de Winter neemt je mee in een boek vol inspiratie en pakkende interviews met ´s werelds beste Photoshop-artiesten zoals Erik Johansson, Felix Hernandez en Lisa Carney. Uit de interviews komt naar voren hoe zij hun magische resultaten bereiken, wat hun meest geliefde Photoshop-tools zijn en waar deze Photoshop-artiesten hun inspiratie vandaan halen. Ook gaan de interviews over het maken van graphics voor films en streaming, over het levensecht maken van surrealistische afbeeldingen en over hoe droombeelden meeslepend gemaakt kunnen worden. Zeker de moeite waard om te lezen.

Tevens legt Rob de Winter de beste handelingen van internationale meesters op het gebied van beeldbewerking uit. Het mooie is dat je de bewerking zelf kunt naspelen en het voordeel is dat je vele nieuwe ideeën opdoet voor je eigen werk.

Rob de Winter is naast auteur ook Adobe Cerified Instructor en spreker op wereldwijde conferenties zoals Adobe MAX. Met Adobe Photoshop werken al duizenden mensen door Rob de Winter. Rob merkte tijdens de conferenties op dat gebruikers het moeilijk vinden om unieke Photoshop-combinaties te vinden die een gewone foto uitzonderlijk maken. Door Photoshop Masters zullen gebruikers dit niet meer ervaren.

In het boek wordt ook aandacht besteed aan bijvoorbeeld:

-        Waarin  onderscheidt een groot artiest zich van de massa en

-        Wat maakt een beeld pas echt goed

Rob haalt antwoorden naar boven van mensen die fotografie en illustratie tot een kunst verheven hebben, die wereldwijd bekend zijn en alles uit Photoshop weten te halen.

Dit boek staat vol met lessen, interviews en leuke Photoshop-voorbeelden en is zeker een inspiratie voor elke ambitieuze fotograaf. De prijs van het boek is 44,99 euro. Het ISBN is 9789463561549.

Info: www.vanduurenmedia.nl


Foto door Erik Johansson, uit het boek Photoshop Masters van Rob de Winter
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie