Alles wat je onderweg nodig hebt

Hasselblad introduceert X1D Field Kit

Redactie DIGIFOTO Pro 1278
Hasselblad heeft zojuist laten weten dat het binnenkort makkelijker wordt dan ooit tevoren om op locatie middenformaat te schieten. Later deze maand komt het bedrijf met een set met de X1D-50c, drie objectieven en enkele schoonmaakaccessoires. In een extra stevige doos, zodat je spullen altijd veilig zijn.

Toen Hasselblad vorig jaar de X1D-50c introduceerde, maakte het bedrijf het voor het eerst mogelijk om, zonder veel gedoe, middenformaatfoto's te maken op locatie. Nu maakt Hasselblad dit nog toegankelijker met de introductie van de Field Kit. Deze kit bestaat uit de X1D-50c, het 30mm, 45mm en 90mm-objectief, een stevige Pelican Case met speciaal gesneden schuim, een schoonmaakdoek, blaasbalg en lenspen, zodat je er zeker van bent dat je altijd de mooiste foto's kan maken.Hasselblad

Lees ook: Wereldprimeur voor Hasselblad

Prijs en beschikbaarheid Hasselblad X1D Field Kit

Deze kit moet vanaf 20 september beschikbaar zijn, maar iedereen die zich er zeker van wil zijn een Field Kit te kunnen bemachtigen, kan er vanaf vandaag al een bestellen. De kit krijgt een adviesprijs van € 14.900,-, exclusief BTW.

Kijk voor meer informatie op de website van Hasselblad of importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie