Grootste fotografie onderzoek Nederland

Eefke Burg 8769 0
Heb je al een aantal keer deelgenomen aan een fotowedstrijd, maar hoor je nét niet bij de gelukkigen die een prijs winnen? Niet getreurd! Deze keer maak je kans op mooie prijzen zonder dat je hiervoor over de mooiste foto hoeft te beschikken. Het enige wat je hiervoor moet doen, is deelnemen aan het grootste fotografieonderzoek onder fotografen.

Over het fotografie onderzoek

Heb je je altijd al afgevraagd waarmee de meeste fotografen mee fotograferen? Wat vinden zij belangrijk in een camera en welke accessoires gebruiken zij? We proberen erachter te komen in het grootste fotografie onderzoek van Nederland. Je neemt deel door de enquête in te vullen via deze link.

Eerste prijs - Reis naar Canada t.w.v. €3.000,- met Go CanadaCanada is het land waar je als fotograaf ontzettend veel kan fotograferen. Vancouver Island bijvoorbeeld is de perfecte plek om beren, orka's en andere soorten walvissen vast te leggen. Mocht je tijdens het najaar gaan dan kan je de Indian Summer bewonderen: deze korte periode aan het begin van de herfst zorgt er voor dat er prachtige kleuren komen in de esdoorns waar Canada zo bekend om staat. Van de 137 meter lange Capilano Suspension bridge in Vancouver waar je de natuurlijke rijkdom 70 meter boven de grond kan bewonderen, tot de Canadian Rockies, er valt genoeg te zien en te beleven.

Go Canada stelt twee vluchten naar Vancouver beschikbaar met Air Transat, waarbij je in mei, juni of na 18 september 2020 kan vertrekken. Je verblijft de eerste nacht in het luchthaven hotel, totdat je camper gereed staat. Daarna heb je 13 dagen de beschikking over je eigen camper waar je op eigen gelegenheid Canada mee kan ontdekken.

Misschien wil je de naar de zalmentrek waar je vissende beren kan spotten of ben je benieuwd naar de Sunshine Coast met prachtige baaien en pittoreske plaatsjes. Met je camper kom je overal. De camper beschikt over een zonnepaneel en is volledig ingericht inclusief douche en kleine keuken. De eerste 2000 kilometer zijn vrij te gebruiken en Go Canada neemt ook de klaarzetkosten CDR en transfers voor zijn rekening.

Doordat je met de camper vrij kan gaan waar je zelf wil, kan je de mooiste plekjes ontdekken en fotograferen. Daarnaast win je ook een publicatie van de foto's die je tijdens deze reis hebt gemaakt in DIGIFOTO.

Over Go Canada

Het expertteam van Go Canada biedt doordachte auto- en camperreizen en ontwerpt daarnaast reizen naar Canada op maat. Of dit nu een rondreis is langs afgelegen wildernis-lodges aan de Canadese westkust of een fotosafari in de Rocky Mountains, ze denken graag met je mee vertellen je precies waar de mooie plekjes zijn. Meer informatie kan je vinden op www.gocanada.nl.

Ter waarde van € 3.000,-

De eerste prijs van het fotografie onderzoek is met dank aan Go Canada voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Tweede prijs - Boekenset 'Snoecks' & 'Voor altijd Rotterdam'

Maak kans op een boekenpakket inclusief Snoecks en Voor altijd Rotterdam.

Snoeks biedt ontluisterende en kleurrijke fotoreportages. Het Star Wars-universum van Cédric Delsaux, de afgelegen subculturen van Vermont en Siberië, Live Action Role-Playing, en de ‘beroemdste bomen’ ter wereld vormen het hart van het vertrouwde jaarboek. Lees meer over dit boek in de boekenrubriek.

Voor altijd Rotterdam is het boek van fotograaf Daniël van de Ven. Zijn foto’s vertellen verhalen en doen verlangen naar het Rotterdam van toen. Afgedrukt in zwart-wit tonen ze een feilloos gevoel voor belichting en compositie. Elke foto is raak. Lees meer over dit boek in de boekenrubriek.

Ter waarde van € 50,98

Met dank aan Scriptum voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Derde prijs - Boek 'Wereldbeelden'

Fotograaf Raymond Rutting verheft het alledaagse tot een kunst in zijn boek Wereldbeelden. De fotograaf gaat tot het uiterste bij het maken voor die perfecte foto: of hij nu in Nederland aan de slag is voor de Volkskrant bij het maken van de perfecte nieuwsfoto óf reisverhalen verslaat voor National Geographic. Lees meer over dit boek in de boekenrubriek.

Ter waarde van € 39,99

Met dank aan uitgeverij Terra voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Doe mee aan het fotografie onderzoek

Doe mee aan het fotografie onderzoek door de enquête in te vullen via deze link.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke