Gouden Camera 2012

Redactie DIGIFO... 3136 0
Behalve een mooie prijs, dingen de winnaars van onze fotowedstrijden ook mee naar de Gouden Camera. Deze kunnen ze winnen door de opdracht die ze van ons krijgen zo goed mogelijk uit te voeren. De fotograaf van de beste foto wint natuurlijk niet alleen de titel maar ook een mooie prijs.

Win je de hoofdprijs in een van onze fotowedstrijden, dan sleep je een nominatie voor de Gouden Camera in de wacht! We nodigen je uit op onze redactie om de prijs in ontvangst te nemen, interviewen je over je winnende foto en portretteren je met de prijs. Aan het einde van het jaar strijden alle winnaars tegen elkaar om de ultieme prijs. We geven de genomineerde fotografen een opdracht die ze naar eigen inzicht uit mogen voeren. Durf jij de strijd aan? Doe mee met onze fotowedstrijden en sleep een nominatie in de wacht!

Nominaties Gouden Camera tot nu toe:

Ferry Verheij
Als... © Ferry Verheij

Michael Jellema
Foto © Michael Jellema

rick alberigs
Foto © Rick Alberigs

Herrick
Foto © Herrick

Pepijn Hof
Foto © Pepijn Hof

Foto: Fokko Muller
Foto © Fokko Muller

Foto: Jurg Roessen
Foto © Jurg Roessen

Manuela Bockstaele
Foto © Manuela Bockstaele

Ook meedingen naar de Gouden Camera?

Dat kan! We hebben dit jaar nog enkele fotowedstrijden en win je daarbij de eerste plek, dan kan ook jij meestrijden om de absolute hoofdprijs. Houd de magazines en onze website dus goed in de gaten!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie