Uitslag fotowedstrijd: Nederland Fietsland

Uitslag fotowedstrijd: Nederland Fietsland

Redactie DIGIFO... 6749 2
Vandaag maken we de winnaars van de fotowedstrijd 'Nederland Fietsland' bekend. De winnaar van de hoofdprijs mag zich zadelen op een stijlvolle VANMOOF NO5-fiets. Voor de nummers twee en drie hebben we mooie boeken in petto.

We zijn het inmiddels gewend, maar jullie maakten het ons weer behoorlijk lastig. Tussen de 534 inzendingen zaten prachtige platen. Van sfeervolle landschappen tot technische hoogstandjes en foto's met emotie, alles hebben we voorbij zien komen. Onze uiteindelijke keuze is op deze drie foto's gevallen, gefeliciteerd!

Hoofdprijs: Jurg Roessen

Prachtig licht, een oer-Hollands landschap en een flinke portie sfeer. Alles klopt aan deze foto, waarin het thema uitstekend tot uiting komt. Dat levert Jurg een VANMOOF NO 5-fiets op ter waarde van 548 euro, gefeliciteerd!

Foto: Jurg Roessen
Foto © Jurg Roessen

Tweede prijs: Jordi Huijbregts

Jordi overtuigde ons met deze ietwat komische en technisch zeer sterk uitgevoerde plaat. We sturen hem een metalen koffer op. Daarin zit 'Het complete digitale fotografiepakket', een boekenpakket met dvd t.w.v. 49,95 euro.

Foto: Jordi Huijbregts
Foto © Jordi Huijbregts

Derde prijs: Frank Tauran

Emotie vinden we terug in de foto van Frank Tauran. Fietsen op jonge leeftijd doen we in Nederland als geen ander. Met deze foto weet Frank de fietscultuur in Nederland dan ook treffend uit te beelden. Frank wint twee mooi fotografieboeken t.w.v. 47,40.

Foto: Frank Tauran
Foto © Frank Tauran

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Marjan Tenk

Welverdiende prijzen. Gefeliciteerd!!!

afbeelding van Dutchhikes

Mooie keuzes, gefeliciteerd!