Winactie!

Kingston Canvas React Plus: snel, betrouwbaar en duurzaam

Christel de Wolff 5837 117
De Kingston Canvas React Plus reeks is een serie Secure Digital (SD-) kaarten die speciaal zijn ontworpen voor professionele en enthousiaste fotografieliefhebbers.

Kingston's Canvas React Plus SD-kaart levert hoge overdrachtssnelheden tot wel 300 MB/s en opnamesnelheden tot 260 MB/s. Daarmee zijn de kaarten uitermate goed geschikt om te gebruiken in combinatie met professionele camera's met een hoge resolutie en voor videomakers die 4K- of zelfs 8K-beelden schieten.

De duurzame kaart is ontworpen volgens de nieuwste UHS-II-standaarden en U3- en V90-snelheidsklassen, waardoor je er probleemloos burst-opnamen mee kan maken zonder vertraging en verlies van kwaliteit.

Dankzij de bijgeleverde MobileLite Plus UHS-II SD-kaartlezer geef je je workflow een boost. Deze cardreader is compatible met USB 3.0, 3.1 en 3.2. Met overdrachtssnelheden tot 300 MB/s, staan je foto's vliegensvlug op je computer en kun je zonder vertragingen meteen beginnen aan het editen van jouw beste werk.

De Kingston Canvas React Plus is verkrijgbaar op www.alternate.nl met capaciteiten van 32GB, 64GB, 128GB en 256GB. 

Specificaties

  • Capaciteit 32GB, 64GB, 128GB en 256GB
  • Leessnelheid 300 MB/s
  • Schrijfsnelheid 260 MB/s
  • Afmetingen 24 x 32 x 2,1 mm
  • Garantie Levenslang
  • Prijs vanaf € 34,44

Info kingston.com

Winactie

Wil jij kans maken op een gratis Kingston Canvas React Plus SD-kaart met een capaciteit van 128GB? Wij mogen maar liefst DRIE exemplaren weggeven. 

Het enige wat je hoeft te doen is ons in een reactie onder dit artikel te beschrijven wat jouw eerste foto op dit splinternieuwe SD-kaartje zou zijn.

Wij kiezen de leukste drie motivaties uit en nemen contact op per mail. Om een comment te kunnen plaatsen dien je wel ingelogd te zijn op de website met je DIGIFOTO-account. Heb jij nog geen account? Een account aanmaken is gelukkig zo gebeurd en natuurlijk helemaal gratis! Waar wacht je nog op?

  • Reageer hieronder om kans te maken op één van de drie Kingston Canvas React Plus 128GB SD-kaarten! 

 Op dinsdag 13 oktober zal de redactie van DIGIFOTO drie winnaars uitkiezen en contact met hen opnemen. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel

afbeelding van Christel de Wolff

Wie wint de Canvas React kaarten?  Omschrijf in een comment  de eerste foto die jij zou maken op dit geheugenkaartje om kans te maken!  

afbeelding van blijvendmoment

Er kan maar één foto de eerste zijn, dus dat wordt moeilijk kiezen. Om dit kaartje goed uit te proberen zou ik dit kaartje meenemen naar een concert en festival. Hier kan ik de hele dag foto's mee maken, zonder me zorgen te maken over ruimte en opslag. Op dit festival zou mijn eerste foto een sfeerfoto zijn. Een moment waarop je kan proeven hoe hard de muziek staat en hoe gezellig de mensen het hebben. Een paar mensen die met elkaar staan te dansen waarbij ze lachend naar elkaar staan te kijken en waarachter je de band ziet spelen.
Dat zou mijn eerste foto zijn.

afbeelding van Christel de Wolff

Leuk idee Jannes! Mooi concept en ik zou de foto graag zien! Helaas zit een festival er momenteel even niet in. Of heb jij een geheime concertagenda waar wij niks van weten? 

afbeelding van blijvendmoment

Af en toe worden er buiten nog wel eens kleine evenementen georganiseerd waar maximaal 100 mensen mogen komen.
Hier ben ik dan regelmatig te vinden ;)

afbeelding van suleika.vullings_155682

Normaal gezien een lastige keuze maar nu niet. Ik heb een nestje kittens liggen van nu bijna 6 weken oud. Met een super snel kaartje kan ik nog betere foto’s maken van deze snelle rakkers. Daar kan ik dan de kitte kopers later weer blij mee maken.
Ik zou dus als eerste een foto maken van een van de kittens.

afbeelding van Christel de Wolff

klinkt als een geweldig plan! 

afbeelding van jaccograaf

Op moment niet veel klussen, maar dat betekend juist dat ik mijn kids wat vaker kan vastleggen. Vooral de jongste vliegt alle kanten op, dus dan is het lekker dat ik lekker op volle burst kan blijven doorschieten. Met dit kaartje kan ik wel even door gaan 😁

afbeelding van Christel de Wolff

Hihi daar zijn we natuurlijk wel benieuwd naar! 

afbeelding van vcf.cramer_174446

Voor mij is de herfst het wandel seizoen, de kleuren veranderen en de paddenstoelen schieten uit de grond.
Elke wandeling heeft voor mij wel een beloning, een plek waar je spontaan een mooie foto lokatie vind.
soms is dit een landschap en soms is dit een bosplaat.
Ik heb pas nieuwe wandelschoenen gekocht dus ik zou deze kaart mee nemen tijdens het inlopen van mijn schoenen, en dan net zo lang blijven wandelen tot ik de beloningsfoto vind.
Ook als dat blaren zou betekenen...

afbeelding van Alfredosplace

Ik woon elf hoog (36m) met dagelijks een prachtig zicht over mijn stad waar ik woon en geboren ben. Elke dag hoe verschillend ook de weersomstandigheden zijn is het uitzicht over mijn stad een foto waard. Daarom zal mijn eerste foto op een Kingston's Canvas React Plus SD-kaart deze zijn van mijn stad Tienen (België)

afbeelding van gjjflierman1981_174452

Graag zou ik als abonnee oop dit geweldige tijdschrift een Kingston Canvas React Plus 128GB SD-kaart willen winnen.

Sinds 2 weken een nieuwe camera. Mijn eerste met twee geheugenkaart sleuven. Deze kaart zou perfect in de eerste sleuf passen, dan kan de toch wel kleine kaart (32GB) die ik nu heb verhuizen naar sleuf twee.

afbeelding van edjestheater_134746

Helaas niet haalbaar maar vanmiddag ben ik aanwezig als fotograaf bij een voetbalwedstrijd waar vanwege de verscherpte coronaregels geen publiek bij aanwezig kan/mag zijn. Het hoofdveld ligt tegen een toegangsweg aan en ik hoop dat er enkele supporters vanachter het hek de wedstrijd proberen te volgen.

Dé eerste foto had moeten zijn: Groep supporters op zeepkisten en keukentrapjes zodat deze groep de wedstrijd tóch kan volgen...

afbeelding van mike_schouten89_174453

In Gouda zijn er momenteel erg veel spreeuwen die elke avond vlak voor zonsondergang een fantastische luchtshow geven. Met een super snel SD kaartje kan ik deze momenten extra snel vastleggen.

afbeelding van dwm400

Een leuke actie waar ik dankbaar zou gebruik van kunnen. Binnenkort heb een fotoshoot in mijn studio van kleuter en wetend dat gabbers niet veel kunnen stilzitten je vlug moet handelen zou deze kaart perfect aan de tand kunnen voelen in Nikon D850 in de hoogste resolutie, en als deze dan nog snel de foto’s opslaat zou dit mijn werkflow goed van pas komen.

afbeelding van myblueheaven.hansje_136672

Ik ben al een paar weken moed aan het verzamelen om een inspannende en lastige wandeling te gaan maken, met veel steile klimpartijen en afdalingen, door een gebied met unieke en imposante rotsformaties. Dit fotokaartje zou me vast en zeker over de streep helpen en me eindelijk die bijzondere foto's bezorgen!

afbeelding van Christel de Wolff

Nou Hansje, wat spannend. Waar vindt die wandeling plaats?

afbeelding van martinusroos

In de afgelopen weken heb ik een ware 'beverbende' ontdekt bij mij in de buurt in een vergeten stuk natuur. Ik heb de eerste omgevallen bomen al van dichtbij kunnen bekijken. Ze laten zich met name in de avond goed zien. Ik wil een nieuwe camera en lens aanschaffen en daar eens rustig gaan zitten om deze bijzondere dieren vast te leggen. Ze zijn snel en schuw, dus een snel kaartje zou goed van pas komen!

afbeelding van jansen.marcus_135764

Onlangs was ik op fotoshoot om bronstige en burlende edelherten te fotograferen met mijn 300-600 lens. Echter het wegschrijven naar mijn SD-kaart verliep niet snel genoeg om continue shoots te maken. De "Kingston Canvas React Plus" gaat deze handicap zeker oplossen waardoor ik met het volste vertrouwen de edelherten weer op hun actiefste moment scherper dan ooit kan vastleggen!

afbeelding van Christel de Wolff

Nou Mark, wij zijn benieuwd naar jouw hertenfoto's! Je ontvangt een mail van ons om te regelen dat de SD-kaart naar je toe komt en wensen je alvast veel plezier! 

afbeelding van wessling3207_174147

Met dit kaartje zou ik eindelijk een mooi en snel filmpje kunnen maken van mijn kleinzoon, en terugkijken op onze tv die nu ook 4K ondersteund.
De euforie zou geweldig zijn👏

afbeelding van m.weers_152635

Dat wordt dat weekend een newbornshoot!
Nieuw snel kaartje, nieuw leven als eerste op de foto!

afbeelding van bloemkool_162725

Mijn, binnenkort op te halen, puppy! <3

Super leuke actie trouwens!

afbeelding van noenkelMi

eerste foto op dit splinternieuwe SD? Hoogstwaarschijnlijk wordt dit een concertfoto. Omdat ik als fotograaf-vrijwilliger 'werk' voor het cultuurcentrum Brugge. En ik veel (nu ja, tegenwoordig "veel"????) concerten en evenementen voor hen fotografeer (met eigen materiaal)

afbeelding van lamossel_158968

Een keuze voor een eerste foto is wel lastig, zoveel keus! Ik zou naar de hei willen tijdens het gouden uurtje, maar een eerste foto zou ook mooi zijn met een loveshoot. Wat is er beter om die twee dan te combineren. Een prachtige foto van een koppel tijdens het gouden uurtje op de hei. Ik zie het al helemaal voor me. Prachtig! Dat zou mijn eerste foto zijn! 😍

afbeelding van mw300366_140751

Sportfoto van vh voetbal v mn zoon. Ooit de aanleiding om van compact naar spiegelreflex over te stappen en me te verdiepen in fotografie, nog niet wetende dat het m’n hobby zou worden. Ik was zelfs verbaasd dat je een deel van de camera kon afhalen (de lens) 😂. Anyway tot op de dag van vandaag maak ik ook nog steeds sportfoto’s (van m’n zoon).

afbeelding van info_152285

Het weekend van 22-24 oktober gaat in België de 24 uren van Spa op het circuit van Francorchamps door. De eerste foto welk ik zou vastleggen op deze snelle SD Card zou zijn als de eerste wagen door de Radillion scheuren net na de start. De panning techniek vraagt om een snelle SD card dus zou deze heel goed kunnen gebruiken.

afbeelding van carlaendre_143776

Mijn eerste foto zou zijn van een landschap in ijsland, lang gekoesterde wens. Het zou ideaalk zijn om alle foto's die ik dan zou maken gedurende reis op te slaan op deze Kingston kaart. Normaal moet ik meerdere kaarten gebruiken van 64gb . dat hoeft niet meer . perfect

afbeelding van Christel de Wolff

Hoi Dré, we zijn super benieuwd naar jouw foto's van IJsland. Ik denk dat je daar super mooie foto's gaat maken en alsnog wel wat kaartjes van 64 GB bij je gaat steken ,want 128 GB is ook zo vol hoor wanneer je in een prachtige omgeving bent! We sturen je een mail om te regelen dat het kaartje jouw kant op komt!

afbeelding van wtmvandreumel_158082

Tja... toen ik 64 GB kaartjes kocht voor mijn nieuwe camera dacht ik “meer dan genoeg, dat schiet ik toch nooit in één dag vol!” Maar de praktijk wees anders uit, tijdens een leuke activiteit met de fotoclub (roofvogels fotograferen) bleken de kaartjes één uur voor het einde tòch vol te zijn. Gelukkig had ik nog extra kaartjes van 16 GB reserve bij me, daarmee heb ik het gered. Daarom wil ik graag dat 128 GB kaartje winnen, dat krijg ik toch nooit vol.....

afbeelding van gerard_134280

Het is herfst en ik woon op de Veluwe, de eerste foto op deze geheugenkaart zal een herfstfoto in het bos zijn.

afbeelding van v.danny_158943

Ieder jaar tijdens de herfstvakantie trekken we er een paar dagen op uit met de kleinkids. Voor het eerst zijn ze met 4 die kunnen ravotten in het bos onder de sluiers van de herfstkleuren. Dus mijn eerste foto: "Vier spelende, gelukkige kleinkinderen". Voor eeuwig op het Kingston SD-kaartje.

afbeelding van sjvdp

Doordat ik veel lange sluitertijden gebruik voor de vele foto's die ik maak. Zal ik deze zeker gaan gebruiken voor een foto met een sluitertijd van ruim 90sec. Ergens aan het water in Rotterdam met mooie voorbijrazende wolkenlucht. En hoop dat ik dan sneller weer een foto kan schieten dan de inlaadtijd van mijn huidige sd kaart.

afbeelding van rob.gipman_143738

Heb binnenkort een plagiaat shoot die ik over moet doen. Het is de bekende foto van Audrey Hepburn met coltrui van Yousuf Karsh die ik voor de portret cursus moet inleveren. Het model dat ik wilde gebruiken zit in het buitenland vast i.v.m. corona. Maar heb een andere gevonden met donker haar. https://flic.kr/p/2jFe4Bc

afbeelding van patjuss_149078

Hallo,
Als eerste foto zou ik me gewoon omdraaien en een foto van het 'verleden' nemen. Als herinnering aan de 'Corona-tijd' en hoe hard we de gewone dingen gemist hebben. Ik spreek in de voorwaardelijke wijs hopend dat het tij snel kan keren.

afbeelding van simon_peeters07

Ik zou er wel eentje extra kunnen gebruiken :) Nooit genoeg kaartjes! Bij het fotograferen in burst zitten de mijne al vrij snel vol

afbeelding van zontje_157953

De eerste foto zou zeker niet de laatste zijn. Het nieuwe kaartje kan ik daarom goed gebruiken omdat ik dagelijks met fotografie bezig ben als amateur.

afbeelding van djlens

Omdat ik voor 99% mijn camera gebruik op een circuit om veel te snelle auto’s te “vangen” kan ik wel een snelle kaart gebruiken die de auto’s weet bij te houden😃👍🏎📷 ben erg benieuwd naar de Kingston Canvas React Plus SD kaart, mijn eerste foto zal dus een raceauto zijn met 300 MB’s..........ehh sorry 300 Km/h

afbeelding van judokid

Ik fotografeer heel graag de natuur. Zal waarschijnlijk een mooi kiekje worden in het Lauwersmeer

afbeelding van Bianca Nieuwkerk Fotografie

Wat een gave actie! Ik heb afgelopen week trouwfoto's gemaakt van mijn zus en haar man. Ik heb de week ervoor het hele huis overhoop gehaald om alle SD kaartjes te verzamelen. Het mag natuurlijk niet dat je op zo'n dag zonder opslag komt te zitten! Omdat ze geen feest konden houden, willen ze dat (hopelijk!) volgend jaar doen. En dan zou ik deze Kingston heel goed kunnen gebruiken! De allereerste foto dus van liefde; die van het bruidspaar!

afbeelding van frutsels63_144282

Mijn allereerste foto is van het kaartje zelf en deze op fb zetten met de vermelding dat ik deze gewonnen heb bij jullie!🙂

afbeelding van Alex Leys

Kort en goed, de nacht in en lekker veel plaats om een hoop HDR ‘s te schieten!

afbeelding van nikemeisje

Ik heb net een nieuwe macbook pro in huis en ben Affinity Photo & Publisher aan het verkennen om mijn werkzaamheden voor de Werkgroep Pleistocene Zoogdieren verder te professionaliseren, dus mijn eerste foto met dit superkaartje zal er één zijn van een natuurgebied in de herfst, een gras- en zandvlakte nabij het bos, waar ik een mammoet op natuurlijk wijze in zal proberen te plaatsen.

afbeelding van nmajvincken_174464

Ik neem hem mee naar Fairy Nights, het cosplay event waar ik lekker los kan. Heerlijk om al die gave kostuums te zien maar nog leuker om het vast te leggen en dan straks achter mijn pc te bewerken. Geniet-momentjes !

afbeelding van sjaakkrosse_173862

Elk jaar organiseer ik met een groepje mensen een groot Halloween evenement in Wassenaar. Helaas kan dit vanwege het Corona virus dit jaar niet doorgaan. Desondanks wil ik, voor onze Facebook pagina, mooie foto's gaan maken van versierde huizen en tuinen. Dat is dus het eerste wat ik zou gaan doen met een nieuwe sd kaart.

afbeelding van sjaakkrosse_173862

Elk jaar organiseer ik met een groepje mensen een groot Halloween evenement in Wassenaar. Helaas kan dit vanwege het Corona virus dit jaar niet doorgaan. Desondanks wil ik, voor onze Facebook pagina, mooie foto's gaan maken van versierde huizen en tuinen. Dat is dus het eerste wat ik zou gaan doen met een nieuwe sd kaart.

afbeelding van pietervanmarion

De geheugen zou goed van pas komen wanneer ik mijn eerste seizoens wielrennen of motorsport fotografeer. Een langs trekker met 10 beelden per seconde moet voor deze kaart geen probleem zijn

afbeelding van etienne.ysewyn_153258

Ik ben fervent natuur liefhebber en natuurfotografie is sinds jaar en dag mijn hobby. De eekhoorns, snelle beestjes zijn nu volop aan het hamsteren. Past perfect voor een nieuw en snel SD kaartje.

afbeelding van HansN

Mijn eerste foto op de Canvas React Plus Card is sowieso een macrofoto. Macrofotografie houdt bij mij in: veel foto's! HDR, focusstacking, bracket....... Met een fullframe camera vreet elke opname vele mb's.

afbeelding van stoffel33

mijn eerste foto zou zijn de uilen die in onze straat in de boom rusten,maar waarschijnlijk neem ik hem dan voor ze in de vooravond vertrekken

afbeelding van kb

om direct Munt uit de Kingston Canvas React Plus 128GB Sd kaart te slaan .

Is mijn eerste foto de architectuur van de Nederlandse Koninklijke Munt in Houten razendsnel vastleggen

De architect heeft het hele gebouw in Goud uitgevoerd. Met Kingston 128 GB kan het een overvolle serie worden van deze architectuur.