Kingston Canvas Select Plus SD

Schiet met gemak 4K-video

Christel de Wolff 3583 0
De nieuwste SD-geheugenkaarten van Kingston, de Canvas Select Plus, zijn speciaal gemaakt voor foto- en videografen die regelmatig werken met 4K-opnamen.

Kingston Canvas Select Plus SD

De Canvas Select Plus SD-kaarten van Kingston zijn ontworpen met snelheid, veiligheid en  duurzaamheid in het achterhoofd. De Canvas Select Plus SD-kaarten passen in iedere setup en werken feilloos met moderne camera's uit het mid- en professionele segment. De kaarten lenen zich perfect voor het fotograferen in een zeer hoge resolutie, het maken van burstopnamen, of het filmen in full HD en 4K. Bij gebruik van de Next Generation SD-kaarten met een hoge schrijf-  en leessnelheid hoef je niet bang te zijn dat je camera moet bufferen of dat het eindeloos duurt voordat het materiaal op je computer staat. Gebruik natuurlijk wel een snelle kaartlezer en USB-poort om optimaal gebruik te maken van de snelheid van de SD-kaart.

Trotseer de elementen

Een kaart waarop je tot wel 512 gigabyte aan materiaal kwijt kan is fijn, maar je hebt er niks aan als je niet zeker kunt zijn of je materiaal wel veilig is. Het prettig gebruik kunnen maken van een SD-kaart met zulke capaciteit hangt af van vertrouwen. Dan is het fijn om te weten dat de Canvas Select Plus is gemaakt om zelfs in de moeilijkste omstandigheden nog optimaal te presteren. Zo zal de SD-kaart blijven werken in ijskoude temperaturen tot -25 graden en bij extreme hitte van tot wel 85 graden. Bij temperaturen onder de -25 en tot -40 graden zal de kaart niet te gebruiken zijn, maar blijven je bestanden wel veilig opgeslagen tot wanneer je je weer in een warmere omgeving bevindt.

De Kingston Canvas Select Plus SD-kaarten zijn verkrijgbaar in met capaciteiten van 32, 64, 128, 256 en 512 GB. 
www.alternate.nl

Specificaties Kingston Canvas Select Plus SD

Leessnelheid: 100 MB/s
Schrijfsnelheid: 85 MB/s
Afmetingen: 24 x 2,1 x 32 mm
Gewicht: 13 gram
Garantie: levenslang
Info: kingston.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel