Ga op avontuur met Hasselblad

Christel de Wolff 1214
Hasselblad heeft de XCD 4 / 45P geïntroduceerd. Met slechts 320 gram is het 's werelds lichtste digitale middenformaat autofocuslens op de markt. Dat opent perspectieven voor reisfotografen die compact onderweg willen zijn maar willen profiteren van de kwaliteit van middenformaat.

De Hasselblad XCD 45P is dankzij zijn compacte en lichte – maar sterke – bouw uitstekend geschikt voor op reis en voor documentairefotografie.

Het achtste lid van de X Systeemlenzen past perfect bij de compacte Hasselblad X1D II-digitale middenformaatcamera. Met de XCD 45P kun je hoogwaardige optiek meebrengen op elk avontuur, variërend van reisfotografie in woestijnen tot stedelijke verkenning.  Minimaal gewicht gecombineerd met superieure beeldkwaliteit, laat de XCD 45P in laat je jouw creatieve visies het beste tot uiting brengen.

Hoogwaardig en compact objectief

De binnenkant van het objectief is ontworpen met twee asferische elementen, wat resulteert in ultramoderne optische prestaties in de beperkte ruimte, om het objectief zo compact mogelijk te houden. Met een minimale focusafstand van 35cm en een maximale beelschaal van 1:5,2 is de Hasselblad XCD 45P ook zeer geschikt voor het fotograferen van stillevens of in te zetten bij foodphotography.

hasselblad

Prijs en beschikbaarheid Hasselblad XCD 4 / 45P

De Hasselblad XCD 4 / 45P zal eind januari beschikbaar zijn voor een adviesprijs van € 1199,-

Meer informatie via www.hasselblad.com

Lees ook onze review van de Hasselblad X1D II 50C

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel