Fotowedstrijd - Win een Panasonic Led TV!

Redactie DIGIFO... 3561 3
In samenwerking met Foto de Vakman organiseren we een grote fotowedstrijd. Je kunt inzenden voor één van de thema's: Lente, Zomer, Herfst, Winter, Macro en Telefotografie. Win je de hoofdprijs, dan sleep je een Panasonic Led TV in de wacht.

Geef in deze fotowedstrijd jouw visie op fotografie en laat je beste foto zien. Meedoen en stemmen op inzendingen kan via de app op Facebook. Je kunt één foto inzenden in een thema naar keuze. De foto's met de meeste stemmen vallen in de prijzen: de nummers 1 van categorieën winnen een waardebon t.w.v. 125 euro, te besteden bij Foto de Vakman.

Uit deze categoriewinnaars wordt de winnaar de hoofdprijs gekozen. Die bestaat uit een Panasonic Led TV t.w.v. 419 euro! Daarnaast kiest de redactie van digifoto Starter en DIGIFOTO Pro twintig winnaars, zij winnen een abonnement!

Inzenden kan tot 22 december 2013. De winnaars worden 29 december 2013 bekendgemaakt door Foto de Vakman op RTL 4.

Klik hier om je foto in te zenden via Facebook.

Foto de Vakman

Foto de Vakman

Bij fotospeciaalzaak Foto de Vakman kun je terecht voor deskundig advies en scherpe prijzen. Naast een ruim assortiment fotocamera 's en videocamera 's van alle bekende en gerenommeerde merken zoals Canon, Nikon, Sony e.a. vind je er ook cameratassen, accu 's en overige accessoires. Ook kun je er terecht voor het afdrukken van je foto's.

Kijk voor meer informatie op: www.fotodevakman.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van janjbr@gmail.com

Het gaat dus over wie de meeste stemmen kan vergaren, niet over "De Mooiste" foto. Is toch wel jammer.

afbeelding van Benjamin van der Spek

Zo werkt het inderdaad. Daarnaast is het niet zo moeilijk om frauduleus via fake-accounts stemmen binnen te harken.
Jammer.

afbeelding van roelj

Facebook-likes kun je kopen. Voor een paar tientjes 1000 likes (die dan wel voornamelijk bots uit India zijn, want daar zit nu eenmaal het uitvoerende deel van de ICT-industrie, maar goed).