Fotowedstrijd “Klein”: maak kans op een gratis Sigma 45mm objectief

Redactie 1177 0
In november draait het bij de fotowedstrijd van Kamera Express om het thema “Klein”. Deze maand maak je als deelnemer kans op een Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary objectief ter waarde van maar liefst € 549! Hieronder leggen we je uit wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige prijs.

Wat kun je winnen?

Kamera Express organiseert iedere maand een fotowedstrijd waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Deze maand maak je als deelnemer kans op een gratis Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary lens met een foto die past bij het thema “Klein”. Deze lens staat bekend om zijn prachtige bokeh. Bij het ontwerp van dit objectief heeft Sigma namelijk rekening gehouden met vignettering. Dit levert een zachte en bijna klassieke bokeh op die aan onder andere portretten een prachtig effect geeft.

Deze Sigma 45mm Contemporary prime lens heeft een minimale focusafstand van 24cm, waardoor je met dit objectief onder andere de mooiste tabletop opnames maakt. Daarnaast schiet je scherpe beelden met een klein diafragma. De lens is voorzien van een stappenmotor waardoor je snel en vloeiend op jouw onderwerp scherpstelt. Daarnaast kun je met deze lens gebruikmaken van de Face- en Eye AF van jouw camera. Bovendien is dit objectief voorzien van een gebruiksvriendelijke scherpstelring, waardoor je zeer nauwkeurig handmatig kunt scherpstellen. Zowel bij fotografie als video pas je de diafragmawaarde eenvoudig aan door aan de diafragmaring te draaien. Deze ring geeft je tijdens het draaien feedback door middel van clicks, zodat jij jouw focus op het beeld kunt houden.

De veelzijdigheid van deze lens maakt de Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary een ideaal objectief voor dagelijks gebruik.

Wil je meer weten over deze lens? Klik hier.

Wat moet je doen?

1. Maak een foto of kies een eerder door jou gemaakte foto uit
We begrijpen dat je het liefst dicht bij huis blijft in deze lockdown periode. Doe daarom inspiratie op in je omgeving of duik eens in jouw fotobibliotheek. Misschien kun je hier wel een foto terugvinden die perfect bij het thema “Klein”past.

2. Stuur jouw foto tot en met 30 november in
Heb jij een prachtige foto gemaakt die past bij het thema? Stuur deze dan in op de Kamera Express website. Vertel in het veld “laat ons meer weten over jouw foto” waarom jij vindt dat deze foto bij het thema past en vertel ons welke apparatuur je voor de foto hebt gebruikt. Je kunt jouw foto insturen tot en met 30 november.

3. Beoordeling door de Vakjury
De Kamera Express vakjury buigt zich na 30 november over alle inzendingen en beoordeelt deze op originaliteit, compositie, sfeer en stijl.

4. Bekendmaking van de winnaar
Houd de Facebookpagina van Kamera-Express in de gaten. In de eerste week van december wordt er namelijk op dit kanaal bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is van de Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary lens.

We zijn benieuwd naar jullie inzendingen! Voor nu wensen we je veel plezier met creëren!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie