Prachtige kleuren en oog voor detail

De schilderachtige naaktfoto's van Dan Hecho

Redactie 5430 0
Weinig naaktfotografen hebben zo'n herkenbare stijl als Dan Hecho. Deze Oekraïense fotograaf weet door prachtig gebruik te maken van kleurcontrasten en zorgvuldige aandacht op achtergronden en details zijn eigen stempel te drukken op naaktfotografie.

De foto's van Hecho vallen al snel op door het prachtige schilderachtige kleurgebruik, de passende achtergronden en omgevingen en zijn typerende gebruik van licht. Hecho heeft met zijn karakteristieke foto's dan ook meerdere jury's weten te overtuigen en heeft al een aantal gerenommeerde awards gewonnen, zoals de 'Russian National Photo Awards' en de Photo Shoot Awards.Dan HechoDan HechoDan HechoDan HechoDan HechoDan HechoDan HechoDan HechoDan HechoDan HechoDan HechoDan Hecho

Lees ook: DIGIFOTO Challenge juni: naakt
Lees ook: Is naaktfotografie kunst?

Dan Hecho

Dan Hecho is een fotograaf uit Oekraïne die tien jaar werkzaam is als professionele fotograaf. In de eerste jaren zonder specialisatie, maar wel met een voorkeur voor naaktfotografie, maar tegenwoordig houdt Hecho zich uitsluitend bezig met fine art naaktfotografie en het geven van workshops, masterclasses en lezingen over zijn werkwijze.

Alle foto's © Dan Hecho, gebruikt met zijn toestemming.
Kijk voor meer informatie op de website van Dan Hecho.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie