Wat vind jij de beste naaktfoto?

Beste naaktfoto maand juni

Eefke Burg 4553 0
Wat is de beste naaktfoto van maand juni? We hebben een heleboel mooie plaatjes voor je op een rij gezet. Bewonder bijvoorbeeld het werk van Chris Bos, die prachtige boudoir platen schiet met zijn Nikon Z 7. Of de prachtige gouden schoonheid van Panagiotis Assonitis. We hebben de zeven mooiste platen voor je op een rij gezet. Heb je zelf ook een mooie naaktfoto? Deel je werk met ons in de gallery en wellicht krijg je een feature in ons magazine.

Prachtige gouden naaktfoto door Panagiotis Assonitis

Deze prachtige gouden naaktfoto werd gemaakt door Panagiotis Assonitis. De foto werd gemaakt in een studio in Agios, Griekenland. Waar andere fotografen vaak 85mm of andere lange brandpuntsafstanden gebruiken voor het maken van een portret, werkt Panagiotis op een andere manier. Hij maakte dit portret op 32mm. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel moeite de grime bij dit portret heeft gekost. Een ontzettend mooie naaktfoto!

Golden Reflection by Panagiotis Assonitis on 500px.com

Natuurlijke schoonheid door Chris Bos

 

Angelina by Chris Bos on 500px.com

Fotograaf Chris Bos maakt prachtige boudoir en naaktfoto's. Hij startte met het fotograferen met zijn Nikon D800, waarna hij overschakelde naar de D850. Recent schafte hij echter de Z 7 aan en werd hier steeds meer aan gehecht. 'Vooral vanwege de mogelijkheid om waar dan ook binnen het frame te kunnen focussen. De D850 is echter ook een fantastische camera om mee te werken,' aldus de fotograaf. Bovenstaande naaktfoto van Angelina maakte hij met de Z 7, maar de onderstaande naaktfoto van Katia maakte hij nog met de Nikon D800.

Katia by Chris Bos on 500px.com

Crazy for you door Brain Harwood

Fotograaf Brian Harwood richt zich op een vervreemde weergave van de werkelijkheid. De foto is een geïdealiseerde weergave van het omkleden door de vrouw. De foto werkt met name goed in sepia en is zorgvuldig nabewerkt.

Crazy for you by Brian Harwood on 500px.com

Realistische vrouwenlichamen door Alex K.

Waar andere fotografen modellen in hun naaktfoto onnatuurlijk slank photoshoppen, is dit bij fotograaf Alex K. uit Saarbrücken, Duitsland zeker niet het geval. Hij deelde afgelopen week deze naaktfoto van model Luise, wat een prachtig voorbeeld is van daadwerkelijke schoonheid van vrouwen. Er is overigens wel Photoshop aan te pas gekomen: dat zie je in de kleurenstelling. Prachtige bokeh in een fantastisch portret.

Intuition by Alex K. on 500px.com

Fotograaf Effe Mauro valt op door rauw realisme

Op het randje van artistieke fotografie en realisme bevindt zich de naaktfoto van fotograaf Effe Mauro. Zijn naaktfoto's vallen op door een grauwe realiteit, waarin hij meer dan eens de korrel van ISO uitvergroot.

ON THE ROAD AGAIN (GRUNGE SERIES) by EFFE MAURO MMM on 500px.com

Naaktfoto van Rikke door Kenneth Adelsten

Dit opmerkelijke shot van model Rikke Graversen werd geschoten door Kenneth Adelsten. De belichting van deze naaktfoto is werkelijk fantastisch. Kenneth's naaktfotografie kenmerkt zich door donkere schaduwen zodat het oog volledig wordt getrokken naar de voorgrond van het model.

Rikke by Kenneth Adelsten on 500px.com

 

afbeelding van Eefke Burg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke