Leer prachtige foto's maken van roofvogels tijdens Fotofair 2020!

Lars Kruijdenberg 247 0
Zou jij wel eens een prachtige foto willen maken van roofvogels? Schrijf je dan in voor de Roofvogel Masterclass met Sony ambassadeur Gustav Kiburg tijdens Fotofair 2020.

De Roofvogel Masterclass

In deze masterclass leer je hoe je de beste foto’s kan maken van vliegende roofvogels. Ook krijg je een aantal tips en tricks van de ervaren Gustav Kiburg. Er zijn 8 tot 12 verschillende roofvogels die alleen toegankelijk zijn voor de deelnemers van de masterclass.

Voor deze masterclass heb je een camera nodig met genoeg geheugen en een volle accu. Ook is een statief handig maar niet noodzakelijk. Het aanmelden doe je bij de stand van Sony. Deze stand is 400 meter van waar de masterclass wordt gegeven.

De masterclass is op 13 juni en 14 juni 2020 van 10.30 uur tot 12.30 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur. De kosten van de masterclass zijn €69,-. Lijkt dit jou een leuke workshop? Klik dan hier voor meer informatie en het bestellen van kaartjes.

FOTOFAIR 2020

Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken van FOTOFAIR 2020.

Over de fotograaf

Gustav Kiburg is geboren in Rotterdam en is een gepassioneerde Nederlandse natuurfotograaf. Hij leert anderen graag over fotografieapparatuur en de benodigde technieken en spreekt regelmatig bij exposities en evenementen. Zijn kennis op het gebied van Sony-apparatuur is ongekend en hij gebruikt zowel A- als E-mountmodellen.