De nieuwe Pixum App

Redactie DIGIFO... 3058 0
Om te voorkomen dat je foto's op de zolder liggen te versloffen, wil je misschien wel een mooi fotoboek maken om ze te kunnen laten zien aan vrienden en familie. Het ontwerpen van een dergelijk boek kan behoorlijk wat moeite kosten, maar daar heeft Pixum wat aan gedaan. De nieuwe Pixum App heeft de functie 'toverboeken' waardoor je met één druk op de knop een prachtig fotoalbum kan ontwerpen, waarin je foto's mooi tot zijn recht komen.

Veelzijdige Pixum app

In de Pixum app is nog veel meer mogelijk. Wil je nog wat laatste bewerkingen toepassen op jouw foto's, dan is dat een fluitje van een cent. Door de vele lay-outsjablonen en designs kun je jouw volledige creativiteit loslaten op het uiterlijk van het fotoboek. Daarnaast is het ook nog mogelijk om teksten,  stickers en achtergrondkleuren toe te voegen. Pixum heeft de app zo ontworpen dat het samenstellen van een fotoboek een fluitje van een cent is: ontwerpen is zo gemakkelijk dat het ook echt leuk is om te doen.

Fijn om te weten is ook dat het mogelijk is om het hele ontwerp offline te doen. Een internetverbinding is alleen noodzakelijk als er een bestelling wordt geplaatst. Je hoeft nooit bang te zijn dat je het ontwerp van je fotoboek kwijt raakt. Alle ontwerpen worden namelijk tussentijds opgeslagen, zodat je te allen tijde kan stoppen om het op een later moment weer op te pakken.

Digitale versie Pixum fotoboek

Pixum heeft ook gedacht aan verre vrienden en familie. Het is dan ook mogelijk om naast je gedrukte fotoboek, ook nog een elektronische versie te ontvangen om met mensen te delen die zich verder weg bevinden. Ben je altijd op zoek naar een leuke korting om nog meer voordeel te behalen uit je Pixum fotoboek? Als je pushnotificaties aanzet krijg je aanbiedingen.

Naast fotoboeken is het ook mogelijk om fotoafdrukken en kalenders te bestellen. Mocht je er niet uitkomen, geen paniek. Als de uitlegvideo in de app je niet verder helpt, dan kan je de meest gestelde vragen bekijken in Vraag & Antwoord. Mocht je er dan nog niet uitkomen, dan is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Pixum via de app.

Beschikbaarheid Pixum app

De Pixum app is verkrijgbaar in de App Store en op Google Play. Meer info: pixum.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie