Bundel je mooiste herinneringen in een fotoalbum

Redactie DIGIFO... 627 0
Tijdens gelegenheden als een mooie reis of een bijzonder jubileum of feestje worden er vaak veel foto’s gemaakt. Om de herinneringen bij elkaar te houden ben je bij Kamera Express aan het juiste adres.

Met de professionele Fotoalbum Service was het namelijk nog nooit zo makkelijk om je eigen fotoalbum te ontwerpen. Ga direct online aan de slag met één van de thema’s of download de uitgebreide software waarbij je tot in het kleinste detail de touwtjes in handen hebt.Kamera Express Fotoalbum

Kwaliteit boven alles

Bij Kamera Express staat de kwaliteit van de fotoalbums voorop. Daarom wordt er bij alle fotoalbums gebruik gemaakt van écht fotopapier. Je album wordt dus niet geprint met een digitale drukpers, maar belicht op fotochemisch papier. Zo worden je foto’s zo helder en scherp mogelijk en geniet je van levendige kleuren.

Eén van de grootste irritaties als je een fotoalbum openslaat is lelijke naden tussen de linker- en rechterpagina bij foto’s die over twee pagina’s worden verspreid. Niet bij Kamera Express. Wij zorgen ervoor dat je fotoboek vlak openvalt, waardoor beide pagina’s één geheel vormen. Afscheidingen, bobbels en vouwen behoren daardoor voorgoed tot het verleden.

Ook logo’s of barcodes zul je niet terugvinden op jouw fotoalbum. Dat doet namelijk af aan de neutraliteit en de kwaliteit van het album. Niet alleen prettig voor als je het fotoboek wilt gebruiken voor zakelijke doeleinden, maar ook fijn bij persoonlijke albums. Zo wordt niemand afgeleid en gaat de volledige aandacht naar de foto’s. En daar gaat het om.

Aan de slag

Enthousiast geworden? Ga dan aan de slag met het maken van jouw perfecte fotoalbum. Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil je snel aan de slag met het ontwerpen van je fotoalbum en houd je van een neutrale vormgeving? Kies dan voor de Online Album Designer. Liever een compleet gepersonaliseerd album? Download dan de Pro Album Designer software. Daarmee kun je kiezen uit verschillende opmaakstijlen, pagina-indelingen, kleuren en achtergronden. Het kost misschien iets meer tijd, maar dan heb je uiteindelijk wel jouw droomalbum in handen.

Wil je weten hoe de fotoalbums van Kamera Express worden gemaakt? Check dan de video

Kamera Express

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie