Doe jij ook mee aan onze weekopdracht: huisdieren

De nieuwe Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM in de praktijk

Redactie DIGIFOTO Pro 842
Voor onze nieuwe weekopdracht zijn wij op zoek naar jouw beste foto's van jouw huisdier. Geïnspireerd door deze opdracht gingen wij zelf ook aan de slag. En wel met het kersverse EF 70-200mm f/4L IS II USM objectief van Canon, de opvolger van de EF 70-200mm f/4L IS USM.

Het EF 70-200mm f/4L IS USM objectief van Canon werd in 2006 gelanceerd. Zijn opvolger is behoorlijk gemoderniseerd. Zo werkt de scherpstelling nu met een combinatie van een Ring USM en een nieuwe, opvallend stille, EF-motor van de derde generatie. Verder kreeg dit objectief nieuwe firmware en een nieuwe besturings-CPU.

Uitgebreide review

In DIGIFOTO Pro 4.2018 die in september verschijnt, lees je een uitgebreide review van dit kersverse Canon objectief. Geïnspireerd door de nieuwe weekopdracht gingen wij afgelopen weekeinde aan de slag met dit objectief tijdens een lange wandeling lans de Oude Maas, samen met de Cocker Spaniëls Bram en Beer. Het bleek een gouden combinatie.

Lezersgallery

Hopelijk inspireren deze beelden je om ook jouw beste foto's in te sturen van (jouw) huisdieren. Wat moet je hiervoor doen? Zend je foto in via onze lezersgallery en geef je foto de titel mee van de desbetreffende weekopdacht. Deze week is dat dus: Huisdier. De winnaar wordt in onze volgende Inspiratie-Nieuwsbrief, aanstaande zaterdag 25 augustus bekendgemaakt. Tot en met vrijdag 24 augustus kun je jouw mooiste foto('s) van jouw huisdier nog insturen. Wij zien er naar uit. Veel succes!

Als gezegd lees je in DIGIFOTO Pro 4.2018 die in september verschijnt, een uitgebreide review van de Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM. Wil jij deze uitgave thuis op je deurmat hebben? Neem dan nu een abonnement en ontvang deze en vijf andere edities voor slechts €29,75. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: Canon vernieuwt haar professionele L-serie objectieven

Lees ook: Doe mee met de nieuwe weekopdracht 'Huisdier'. Zend je foto in en win!

Lees ook: 10 tips om je huisdier te fotograferen

Lees ook: Fotowedstrijd: Wildlife

Beelden bij dit artikel: © Remco Stunnenberg

 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie