Weekopdracht 'Huisdier'

Doe mee met de nieuwe weekopdracht 'Huisdier'. Zend je foto in en win!

Christel de Wolff 645 0
Iedere week krijgen jullie van ons een nieuwe 'Weekopdracht' voorgeschoteld. Deze week zijn we op zoek naar de mooiste en creatiefste foto's waarin (jouw) huisdier centraal staat. Beelden insturen kan tot en met aanstaande vrijdag.

Nog tot het einde van deze maand kun je op DIGIFOTO Pro meedoen aan de fotowedstrijd Wildlife. Meer informatie over hoe je mee kunt doen en welke fantastische prijzen je kunt winnen, vind je hier. Maar je hoeft niet op safari naar Afrika of naar de dierentuin om dieren te fotograferen, ook in onze eigen leefomgeving worden we omringt door harige vriendjes en vriendinnetjes.

We zijn dolbenieuwd naar jouw fotogenieke honden, katten, pony's, vissen, konijnen en cavia's. En ja, ook als je wat meer exotischere diersoorten in je achtertuin of woonkamer hebt rondscharrelen mag je meedoen! Let wel, we zijn natuurlijk het meest geinteresseerd in de foto die je hebt gemaakt, niet in de aaibaarheid van jouw poekie of rakker. Kortom, de mooiste, leukste, creatiefste en meest verrassende foto wint. Veel plezier! 

Wat moet je doen?

Zend je foto in via onze Lezersgallery en geef je foto de titel mee van de desbetreffende weekopdacht. Deze week is dat dus: Huisdier

De winnaar wordt in de volgende Inspiratie-Nieuwsbrief bekendgemaakt. Veel succes!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel