De mooiste Natuur & Landschap foto's uit onze gallery

Redactie DIGIFO... 428 0
Regelmatig duiken wij in de gallery om de mooiste foto's uit te lichten. Dit keer doen we dat aan de hand van het thema natuur- en landschap.

Natuur- & Landschapsfotografie in onze gallery

Nog niet bekend met onze Lezersgallery? Met de rode knop 'upload je foto' kun ook jij je mooiste foto's met ons delen. Standaard zie je de meest recent geplaatste foto's in de gallery, daarnaast kun je sorteren op wat populair is en welke foto's wij in de Spotlight hebben geplaatst. Helemaal rechts kun je een categorie kiezen.

Peter Veenema met 'Zonsondergang waddenzee'. Details op de voorgrond in combinatie met het weidse uitzicht, maken dat er veel te zien is op deze foto. De ondergaande zon maakt het helemaal af.

Onze DIGIFOTO Pro ambassadeur Karin de Bruin weet ons steeds te verrassen met haar kleurrijke beelden. Dit is er een met als titel: 'The Gun of Hellevoetsluis'. 

Ulbe Spaans met 'Mui'. "Reflecties en patronen op het strand." Er is geen horizon te zien, toch krijgen we een goed beeld van de prachtige kleuren die in de lucht zichtbaar waren. Een creatieve insteek die erg mooi uitpakt.

Ria de Boer Leistra schrijft: 'Als je de top hebt bereikt van de Furkapass en je rijdt door de vele haarspeld bochten weer naar beneden dan volgt de stroom smeltend gletsjerwater de weg in prachtige magenta kleuren en bijna lijkend op een melkachtig stromend bad. De herfst trad al in toen we hier reden dus de kleuren maakten het geheel spectaculair. Boven in de bergen ligt het hotel Belvedére als een waakhond steeds in beeld. In het dorpje waar Hotel du Glacier is gelegen heerst absolute stilte omdat alles gesloten is. Zo nu en dan hoor je de fluit van het passerende treintje.'

Philip Dilling met 'Sirius'. Hij schrijft bij zijn beeld: 'In de nacht een startrailfoto gemaakt. De felle witte streep is de ster Sirius uit de sterrenbeeld Grote Hond'. 

Meer artikelen over Natuur & Landschap: 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie