Straat- meets architectuurfotografie

De melancholische zwart-witte steden van Kai Ziehl

Redactie DIGIFO... 1995 0
Kai Ziehl is een Duitse fotograaf gaat in de stad graag op zoek naar de strakke lijnen en symmetrie van architectuurfotografie combineert met de spontaniteit van straatfotografie. Dit resulteert in intrigerende melancholische foto's die uitnodig om lang naar te kijken.

Als Kai Ziehl de stad in gaat, gaat hij opzoek naar de strakke lijnen en mooie geometrie die de stad te bieden heeft. Hier blijft hij wachten tot er iemand, en het liefst maar één iemand, langskomt om de orde net een beetje te verstoren.Kai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlKai ZiehlLees ook: Curieuze momenten op straat

Kai Ziehl

Kai Ziehl is een Duitse fotograaf uit Hamburg die zich heeft gespecialiseerd in zwart-wit fotografie. Zijn contrastrijke foto's roepen al snel een somber gevoel op, maar blijven desondanks fascinerend en indrukwekkend.

Kijk voor meer informatie op de website van Kai Ziehl.

Ben je geïnspireerd geraakt door de foto's van Kai Ziehl, stuur dan snel jouw beste architectuurfoto's in voor onze fotowedstrijd en maak kans op mooie prijzen. Wees snel, want je hebt nog maar één week om mee te doen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie