Fotowedstrijd: Architectuur

Fotowedstrijd: Architectuur

Redactie DIGIFOTO Pro 11456
Doe mee met onze nieuwe fotowedstrijd. Het thema is 'Architectuur'. Zend dus je mooiste architectonische foto in en maak kans op een Pentax K-70 of andere mooie prijzen!

Fotowedstrijd: Architectuur

Architectuur is overal om je heen en speelt een belangrijke rol binnen ons leven. We wonen en werken er letterlijk in, maar naast deze praktische kant heeft architectuur vaak ook esthetische kwaliteiten. Of een gebouw mooi is, blijft natuurlijk een kwestie van smaak. Dat architectuur een bron van inspiratie is voor veel fotografen is duidelijk. We vragen jullie in deze fotowedstrijd dan ook om jullie mooiste architectuurfoto in te zenden. Dus trek erop uit richting de moderne Kop van Zuid in Rotterdam, een middeleeuws kasteel of ga juist kijken naar een rijtje Maaskant-woningen in een naoorlogse woonwijk. Wij zijn benieuwd! Bekijk hier de wedstrijdgallery. Inspiratie is hier te vinden.

UPDATE: De uitslag is bekend, bekijk 'm hier

Eerste prijs

Pentax K-70 DSLR Zwart + 18-135mm WR

Ter waarde van: € 999,-
Pentax K70 brengt functies naar het goedkopere segment die tot nu toe alleen maar beschikbaar waren in de topmodellen van het merk. Zo komt de K70 met een AA-filter simulatie en de uit de K-1 bekende functie Pixel Shift, die voor meer beeldinformatie in je foto’s zorgt. De camera komt met een Prime MII processor, wat zorgt voor een maximale iso van 104.400, 11 autofocuspunten, waarvan 9 crosstype, en een maximale snelheid van 6 beelden per seconde. De camera kan FullHD filmen met 30p, maar biedt wel de mogelijkheid om een timelapse te maken in 4K.

De camera komt met een 18-135mm F3.5-5.6 ED AL DC WR objectief, dat mooi compact is ontworpen. Door de zoom-mogelijkheid is het een breed inzetbaar objectief. Bovendien is het objectief weerbestendig, dus je kunt ook tijdens een miezerbuitje naar buiten met je prijs.
Beschikbaar gesteld door Ricoh Imaging
www.ricoh-imaging.nl

Tweede prijs

Activeon CX Gold

Ter waarde van € 229,-

Deze mooie goudkleurige actioncam van Activeon neemt op in Full HD met 60 beelden per seconde, heeft een beeldhoek van 170 graden en een 16-megapixel camera aan boord. Het objectief is met een diafragma van f/2.4 mooi lichtsterk en via het touchscreen bedien je de Activeon makkelijk en snel. Via de Activeon-app kun je de camera vanaf je smartphone bedienen en gemaakte opnames bekijken.

Beschikbaar gesteld door Activeon
www.activeon.com/nl

Derde prijs

Rollei Tripod C6i

Ter waarde van €199,- 

Een goed statief is erg belangrijk. Met dit mooie Rollei-statief ben je wat dat betreft zeker van je zaak. Dit statief is namelijk niet alleen maar een statief, maar ook nog een monopod én wandelstok. Zo kun je per situatie kijken welke functie je het beste kunt gebruiken. Ook kun je een gewicht hangen aan de middenkolom om zo meer stabiliteit te krijgen. De maximale hoogte is 1 meter en 74 centimeter en qua gewicht komt de C6i uit op 2,1 kilogram. We weten zeker dat je aan dit statief een trouwe en stevige metgezel hebt.

Beschikbaar gesteld door Rollei
www.rollei.com

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 31 januari 2017 23:59 uur.
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Boudewijdebusschere

Wanneer is de uitslag van deze wedstrijd bekend?

afbeelding van daveyhere_147199

Wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt? Ik zag dat dit normaal de 10e of 11e van de volgende maand is.