De penis filmen in infrarood

De eerste penis camera is een feit

Eefke Burg 735 0
Op de redactie ontvingen wij vandaag wel heel apart nieuws: de introductie van de ’s werelds eerste penis camera. Met dit juweeltje leg je alle intieme momenten in de slaapkamer en daarbuiten vast.

De nacht filmen in HD

Voor iedereen die zich richt op meer intiemere vormen van natuurfotografie is de CockCam penis camera een onmisbaar accessoire. Met zes infrarode nightvision lichten, legt de penis camera zowel overdag als ’s nachts beelden vast in HD. Je kan 720p schieten op 30 frames per seconde, of 1080p op 15 frames per seconde. De draadloze Wifiverbinding stelt je in staat om je beelden snel te bekijken op jouw mobiele telefoon en de beelden met jouw partner te delen, waar ter wereld deze zich ook bevindt.

Cooling holes zorgen ervoor dat penis camera niet te heet wordt

Je kan de verschillende onderdelen los van elkaar gebruiken, je hoeft de camera dus niet te bevestigen aan de penisring. De camera legt vast op micro SD en heeft daarnaast een interne batterij die op te laden is via USB. De camera kost kost $ 159,95 en is waar ter wereld ook te bestellen. De penis camera bevat zogenaamde ‘cooling holes’ die ervoor zorgen dat je camera in ieder geval niet oververhit raakt.

De performance van de penis camera

Je kan in totaal 90 minuten film vastleggen, wat voor de meeste mensen voldoende materiaal zal kunnen vastleggen. Mocht je meerdere penis camera’s aanschaffen dan kunnen deze allemaal aan de app gelinkt worden. Er zitten helaas nog wel een paar kleine bugs in het nieuwe systeem: hoewel de camera claimt rekbaar te zijn voor alle formaten, klagen de eerste gebruikers over het te kleine of te grote formaat van de penis camera. De kleine camera raakt bij sommige formaten soms los, waardoor deze kwijt raakt op onhandige plekken. Het verzenden van het videomateriaal levert soms ook problemen op als het materiaal niet door de juiste persoon wordt ontvangen.

Een unieke kijk op de natuur

In de promotievideo van de penis camera, gaat een man base jumpen met de camera bevestigd aan zijn penis. Dit levert een unieke kijk op de natuur op, waarbij de vrijheid van de hoofdpersoon wordt vastgelegd. De camera is met zijn kleine formaat ook op vele andere manieren te gebruiken. De ring maakt het mogelijk de camera te bevestigen aan takken en fietssturen en leent zich door het kleine formaat mogelijk ook als spy camera.

Het is op dit moment onduidelijk of de penisring nog in meerdere formaten zal worden ontwikkeld.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke