Hema stelt fotoalbumsoftware beschikbaar voor Mac OS

Redactie 2536 0
Hema heeft nieuwe bestelsoftware beschikbaar gesteld voor Mac OS, zodat je nu ook met een Apple gebruik kan maken van de fotoalbumservice.

Vanaf vandaag is de nieuwe bestelsoftware voor Mac OS te downloaden via de Hema albumprintservice. Met de voor Apple ontwikkelde software kunnen fotoalbums tot 30 x 45 cm gemaakt worden. De software is ook geschikt voor het bestellen van gewone afdrukken, vergrotingen, canvas en fotocadeaus.
Eerder maakte Hema het bestellen al makkelijker met een online bestelmethode, hiervoor is geen software nodig, deze methode werkt uiteraard ook voor Apple-gebruikers.

Albums op fotopapier

Sinds enkele maanden levert Hema naast gedrukte fotoalbums ook fotoalbums op fotopapier. Ook deze albums zijn te bestellen via de Hema-bestelsoftware. Het voordeel is het ontbreken van een drukraster; het fotoboek bestaat uit 'echte' fotoafdrukken. Met name de 30x30cm en het 30x45cm zijn prachtige formaten voor bijvoorbeeld trouwreportages of voor onderwerpen waar een optimale fotokwaliteit voorop staat. Het voordeel van deze albums is dat het echte fotoafdrukken zijn en dus geen drukraster bevatten. Wanneer je foto's over twee pagina's uitspreid, weet je niet wat je ziet. Bij het 30x45 cm boek heb je dus een foto voor je liggen van 30x90 cm. Het boek kan je helemaal plat neerleggen waardoor de foto dus over twee pagina's doorloopt.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie