Fotowedstrijd: Stedelijk landschap

Julian 1748 0
Landschappen zijn een dankbaar onderwerp voor fotografie. In deze fotowedstrijd zijn we niet op zoek naar de natuur, maar naar de menselijke invloeden in het landschap. Van miljoenensteden en wolkenkrabbers tot industri

Voor de winnaar van deze fotowedstrijd hebben we een mooi en leerzaam boekenpakket samengesteld.

Prijs: Boekenpakket t.w.v. 78 euro

De winnaar van deze fotowedstrijd kan zijn boekenkast aanvullen met het naslagwerk 'Moderne Architectuur A-Z', dat in bijna negenhonderd pagina's de gehele moderne architectuur beslaat. Ook het boek 'Architecture Now! Shopping' vol met foto's en informatie over verbazingwekkende winkelcentra komt jouw kant op. Maar dat is nog niet alles, ook de handige gids 'Architectuur begrijpen' voegen we toe aan het pakket.

Thema: Stedelijk landschap

Stuur een foto met het thema 'stedelijk landschap' in om kans te maken op dit mooie boekenpakket. Van skyline tot industriegebied, alles mag, als de menselijke invloeden maar centraal staan in je landschapsfoto.


Inzendtermijn: 19 t/m 31 juli 2011

Tot 31 juli heb je de tijd om je foto in te sturen. Na de inzendtermijn kiest de jury de winnende foto. De winnaar maken we bekend op onze website en krijgt per e-mail bericht.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 31 juli 2011.

Met dank aan uitgeverij Librero voor het beschikbaar stellen van de prijzen.