Nu in de winkels

DIGIFOTO Pro 4.2014 - Nu in de kiosk

Julian 4671 1
DIGIFOTO Pro 4.2014 ligt nu in de kiosk. In deze editie lees je uitgebreide reviews van de nieuwste camera's. Daarnaast staat het magazine vol met prachtig werk van inspirerende fotografen, blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2015.

Met de Photokina achter de rug hebben we het de afgelopen maanden druk gehad met de vele nieuwe camera's die op de markt verschenen. In deze editie lees je onze reviews van de Canon EOS 7D Mark II, Canon PowerShot G7 X, Panasonic LX100, Fujifilm X30, Sony A7S en ook kregen we de kans om de gloednieuwe Samsung NX1 aan de tand te voelen. Ook glaswerk ontbreekt niet in deze editie: we testen Nikon's nieuwe lichtsterke groothoek, de AF-S Nikkor 20mm f/1.8G.

DFPRO 4.2014 - reviews

Inspirerende interviews

Uiteraard staat deze editie ook weer vol met inspirerende interviews met topfotografen en nieuwe talenten. Een greep uit deze editie:

Ralf Czogallik
Foto © Ralf Czogallik
- Deze trouwfotograaf sleept veel prijzen in de wacht. Zo werd hij onder andere Beste Trouwfotograaf van Nederland 2013. Hoe heeft hij het zover geschopt? Dat lees je in deze editie.

Tim Saccenti
Foto © Tim Saccenti
- De Amerikaan Tim Saccenti is niet alleen fotograaf, maar ook regisseur van videoclips en campagnes. Bovenal is hij altijd bezig met nieuwe technieken. Ook in zijn commerciële werk schuwt hij het niet om volop te experimenteren.

Noustha Koeckhoeven
Foto © Noustha Koeckhoeven
- Noustha (1992) experimenteert er op los. De laatste tijd is ze veel bezig met onderwaterfotografie. We nemen een duik in de fantasiewereld van dit jonge talent.

Oscar van de Beek
Foto © Oscar van de Beek
- Is Nederland te klein als je het groots wil aanpakken in de commerciële fotografiewereld? We bespreken het met Oscar van de Beek, die veel grote opdrachtgevers buiten onze landsgrenzen heeft.

Terugblikken en Vooruitkijken

Traditiegetrouw blikken we in het laatste nummer van het jaar terug op de ontwikkelingen in de fotografiewereld. Ook kijken we in onze glazen bol en wagen we ons aan een voorspelling voor wat we in 2015 kunnen verwachten op gebied van nieuwe apparatuur.

Awards - Het beste van 2014

In 2014 hebben we tal van indrukwekkende camera's, objectieven en andere fotografieapparatuur getest. In het Awardoverzicht presenteren we de beste producten die we het afgelopen jaar aan de tand hebben gevoeld.

Het nut van megapixels

Wat is het nut van 24 of 36 megapixels? Bij welk afdrukformaat zie je de meerwaarde van de hoge resolutie? Welke factoren moet je rekening mee houden als je het optimale uit de sensor wil halen? In dit artikel zoeken we het uit en laten we het nut van megapixels zien

En nog veel meer...

Naast bovenstaande onderwerpen vind je in DIGIFOTO Pro 4.2014 nog meer inspirerende foto's en interviews en technische artikelen. Iedere editie bevat fraai werk uit onze lezersgallery en winnaars van onze fotowedstrijden vertellen over hun winnende foto.

Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 4.2014 ligt nu in de kiosk. Voor 5,95 euro haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever direct in huis? Neem dan een abonnement! Je kunt deze editie (of voorgaande nummers) ook los bestellen voor €7,95 incl. verzendkosten (Nederland).

DIGIFOTO Pro 4.2014

afbeelding van Peter Zeedijk

Ik ben tevergeefs al meerdere malen nu bij 7 verkooppunten in Apeldoorn geweest maar geen digifotopro te vinden.....Hoe kan dit?